Overslaan en naar de inhoud gaan

Zuid-Afrika heeft alles wat je maar kan wensen: een prachtige kust en ruige bergen, natuurparken vol wilde dieren, een rijk verleden, heerlijke wijn, metropolen waar je je geen seconde verveelt... en een goed wegennetwerk om dat alles moeiteloos met elkaar te verbinden. 

Roadtrippen in Zuid-Afrika

De wegen zijn uitstekend, dus je kan rondrijden met een gewone wagen. Welk type, dat kies je gewoon zelf! Overnachten doe je in hotels en guesthouses. Dat zijn steevast charmante, kleinschalige accommodaties, geen grote ketens. Je kiest zelf je comfortniveau en kan zelfs verschillende comfortniveau's combineren. 

Reizen met kinderen

Zuid-Afrika is een ideale bestemming voor een verre reis met (jonge) kinderen. Je hebt geen last van jetlag, alle (medische) voorzieningen zijn uitstekend, je kan de rij-afstanden beperken en veel activiteiten zijn geschikt voor jonge avonturiers. Reis je met tieners die houden van wat meer actie? Dan voegen we met plezier extra uitdagingen toe aan je reis. 

Jouw reis aanvragen

De kant-en-klare individuele reizen die je op onze website kan vinden zijn minutieus uitgewerkt door onze bestemmingsexperten. Ze houden rekening met de afstanden die je moet afleggen en voorzien voldoende tijd om écht te genieten van de schoonheid onderweg. Laat je inspireren door onze programma's, maar weet dat je alles nog kan aanpassen aan je eigen wensen.

Onze reisexperts in de Joker-reiskantoren helpen je graag verder met persoonlijk advies en stippelen samen met onze bestemmingsexperten jouw droomreis uit. Wie in de populaire vakantieperiodes wil reizen, boekt best zo vroeg mogelijk. Zo heb je nog een ruime keuze aan accommodaties op de beste plekken. Vliegtickets kan je meestal vanaf 11 maanden voor vertrek aan een interessante prijs boeken. Vraag nu je gepersonaliseerde offerte aan via onze Joker-reiskantoren.

Reizen in Zuid-Afrika

Tips en inspiratie op onze blog

Empty