Overslaan en naar de inhoud gaan

Nog t.e.m. 31/01 kan je tijdens onze Vroegboekactie genieten van de beste vliegticketdeals en kortingen op reizen, die je hieronder allemaal kan vinden! 
Daarnaast pakken we ook uit met kortingen op hotels, huurwagens en reizen in internationale groep. Bekijk hier het overzicht van alle vroegboekkortingen!

Vliegtickets aan promotarief

Een hele maand lang de voordeligste tarieven voor vliegtickets naar meer dan 500 bestemmingen wereldwijd, en elke dag de 'catch of the day'!

Tips voor een goedkope vlucht

  • Boek vroeg! Zo kan je het goedkoopste ticket op de beste data en vluchten kiezen.

  • Onze buurlanden hebben vaak grotere luchthavens met een groter aanbod … en aan een lagere prijs! Je doet er dus altijd goed aan te zoeken naar vluchten vanuit Amsterdam, Parijs, Düsseldorf …

  • Met de meest efficiënte reis- en vliegroute spaar je centen uit die je misschien tijdens je reis aan een extraatje kan besteden

  • Bij Joker kijken we graag voor je na of de deal die je zelf vond, wel de beste deal is. Wie weet vlieg je daardoor zelfs nóg goedkoper!

Vlucht
Vlucht
Vlucht

Individuele reizen

Boek je een individuele reis van Joker met het label 'promo' ten laatste op 6/02/17, dan krijg je een kwaliteitsvolle rugzak van Vaude cadeau! Enkel geldig bij boekingen van min €1500/dossier (excl. vluchten en verzekeringen). Klik op 'Bekijk alle individuele reizen' om het volledige promo-aanbod te zien!

Groepsreizen

Krijg ons gratis vroegboekcadeau

Snelle beslissers leggen we graag in de watten! Wie ten laatste op 6 februari 2017 een Joker groepsreis boekt, krijgt van ons een mooi vroegboekcadeau! Dit jaar kozen we voor een kwaliteitsvolle rugzak van het duurzame outdoormerk Vaude én daarbovenop ook nog een WakaWaka Power+ Solar Charger. Lees meer over het vroegboekcadeau

Krijg 7% korting bij A.S. Adventure

Op vertoon van je Joker-factuur krijg je eenmalig 7% korting op je aankopen bij A.S. Adventure uit de categorieën trekking, camping, travel- en fietskleding en fietsaccessoires. Zo ben je meteen goed uitgerust voor je trip! De korting is niet geldig op GoPro, GPS, boeken, fietsen en mode en kan niet gecombineerd worden met andere promoties.