Overslaan en naar de inhoud gaan

Reizen met een camper: flexibeler wordt je Roadtrip niet! Je reist op je eigen tempo, stopt waar en wanneer je wil, boekt zelf je kampeerplaatsen én kan je eigen potje koken. Met je camper heb je altijd je bed, badkamer en keuken bij. Kies uit verschillende modellen - van kleintjes tot familie- exemplaren tot 7 personen (4 volwassenen + 3 kinderen) - die je kan ophalen aan meer dan 30 verhuurlocaties. Ideaal voor een Roadtrip met z'n twee, je beste vrienden of je gezin, zelfs met jonge kinderen!

Nu 5% korting op je camper in Noord-Amerika

Je geniet tijdelijk van een speciale korting op de huur van je camper in de USA of Canada. Voor reizen tussen 01/11/2020 en 31/10/2021 krijg je ​​​​​​​5% korting als je boekt voor 26 februari 2021. 

Opgelet! De korting is enkel geldig op de dagprijzen van de camper en niet op de mijlen/kilometers, uitrusting of andere extra's.

Hoe vroeger je je camper boekt, hoe meer types er nog beschikbaar zijn en hoe lager de prijs. Ook je bijbehorende vliegticket reserveer je best zo vroeg mogelijk, vanaf 11 maanden voor vertrek. 

Contacteer je Joker-reiskantoor voor een offerte of meer informatie >>

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:

 • een all-in-verzekering met  (niet-afkoopbare) franchise
 • meerdere chauffeurs minstens 21 jaar, in het bezit van een rijbewijs B en een kredietkaart op naam van de hoofdchauffeur
 •  douche en chemisch toilet
 • gasvuur, magnetron* en koelkast met vriesvak • extra airconditioning* en verwarming* in het woongedeelte

*Werken alleen als je aangesloten bent op het elektriciteitsnetwerk van de campground

Extra's:

 • dekens, kussens en handdoeken:  wel optioneel bij te boeken
 • kookgerief, bestek, borden, glazen:  wel optioneel bij te boeken
 • baby- en kinderstoelen:  zelf meebrengen of ter plaatse kopen
 • mijlen- of kilometerpakketten  verplicht op voorhand te reserveren
 • verbruik benzine en gas

Goed om weten

 • Mijlenpakketten moet je op voorhand boeken. Bereken dus best op voorhand welke afstand je plant af te leggen. Een gouden tip hierbij: voor een realistische berekening van je af te leggen afstand, teken je je route best zo goed mogelijk uit op een online routeplanner. Daarna vermenigvuldig je het totale aantal mijl of kilometer met 1,25. Je Joker-reiskantoor kan je hierbij helpen.
 • Na een internationale vlucht is minstens één hotelovernachting verplicht vooraleer je je camper kan ophalen. Eindigt je Roadtrip met een hotelverblijf in een stad, lever dan je camper in op de eerste dag van het stadsbezoek. Zo moet je deze taak niet meer afhandelen op de dag van je terugvlucht en kan je zorgeloos de stad bezoeken!
Ludwig en Kristien
Onze eerste campertrip was een droom die uitkwam. De camper gaf ons de mogelijkheid om midden in de natuur te verblijven, omgeven door de meest adembenemende landschappen. Zoals die keer dat we kampeerden op Lone Rock Beach met onze voeten in het zand, aan ons kampvuur, onder miljoenen sterren. Of die ochtend in Monument Valley. We moesten maar uitstappen om getuige te zijn van de meest fenomenale zonsopgang... Onvergetelijke momenten!
camper

Zo zien onze campers er vanbinnen uit

Afmetingen

 

T17

C19 C25 C30
Lengte 6,15 m 6,15 m 7,6 m 9,1 m
Breedte (zonder spiegels) 2,18 m 2,34 m 2,54 m 2,54 m
Hoogte 3,72 m 3,72 m 3,72 m 3,72 m

Deze reizen kan je met de camper doen

Sommige Roadtrips hebben we speciaal voor campers of campervans ontworpen. Verschillende Roadtrips met een huurwagen, kan je ook met de camper of campervan doen.