Overslaan en naar de inhoud gaan

Je bent op zoek naar goedkope vliegtickets. Dan ben je bij Joker al 38 jaar op het juiste adres, en zeker op deze pagina waarop onze luchtvaartexperts elke dag de beste vliegpromoties in de etalage zetten.

Tijdelijk geen vliegpromoties

In die lange carrière van ons, maakten we nog geen coronatijden als deze mee. Onze medewerkers zijn voortdurend bezig met het opvolgen van onze klanten. Daarom hebben we beslist even geen prioriteit te maken van een dagverse selectie aan vliegpromoties. Zo hebben we meer tijd om onze reizigers een zo goed mogelijke service te bieden.

Deze pagina staat ongetwijfeld wel weer vol promo's die doen dromen van heerlijke reizen, maar voorlopig nog even niet. 

Zo helpen we jou verder

Omwille van de uitzonderlijke situatie zijn we genoodzaakt om prioriteit te geven aan reizigers die vroegtijdig wensen terug te keren uit het buitenland en reizigers die gepland hadden om de eerstvolgende dagen te vertrekken. Reizigers die op een later tijdstip vertrekken worden door ons gecontacteerd op het moment dat dit aan de orde is. Niemand hoeft zich dus zorgen te maken. Wij contacteren jou wanneer het nodig is.

Tegelijk nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Daarom werken we zonder oponthoud verder achter gesloten deuren. We blijven bereikbaar per e-mail en telefoon voor al je vragen maar ook om nieuwe reisplannen te bespreken.