Overslaan en naar de inhoud gaan

Reizen met kinderen is een geweldig avontuur, en nog leerrijk ook! We selecteerden een aanbod reizen naar bestemmingen wereldwijd die perfect zijn om te maken met het jonge volkje; of je nu met gezellig met je gezin gaat of met meerdere families samen in groep. Samen elke dag nieuwe, spannende dingen ondernemen: je kleine ontdekkingsreizigers zullen er dol op zijn!

Gezinsvakanties van onze partners

Onze partners Missie Formidabel (de gezinsvakanties van Anders Reizen) en Sawadee (uit Nederland) hebben een groot aanbod aan gezinsreizen wereldwijd, voor kinderen van verschillende leeftijden. We stellen ze kort aan je voor, daarna spreekt hun reisaanbod voor zichzelf. 

Missie Formidabel

Jarenlange ervaring met het organiseren van actieve reizen met kinderen en een netwerk van betrouwbare partners en reisbegeleiders vormen de know how die Missie Formidabel tot de expert in unieke gezinsvakanties maakt. Welke belevenissen zal je nooit vergeten? Welke paden heb je nog nooit bewandeld? Welke grenzen wil je verleggen? Dat zijn de vragen die de experts van Missie Formidabel zich stellen bij het creëren van hun familiereizen. Vertrek op een duurzame reis met kinderen en ouders, met respect voor de mensen bij wie je te gast bent en met een hart voor de natuur.

Met Missie Formidabel kan je reizen met je eigen gezin of met andere gezinnen samen in groep. Je kan ook zelf je reis kiezen om te ondernemen met een groep bevriende gezinnen

Sawadee

Sawadee is een Nederlandse reisorganisatie die al 30 jaar bestaat en vertegenwoordigd wordt in België door Joker. De familievakanties van Sawadee zijn bedoeld voor ondernemende vaders en moeders en voor hun nieuwsgierige kinderen.

Samen met andere gezinnen op ontdekkingstocht gaan in een land met een prachtige natuur en bijzondere cultuur: dat is een gezinsreis bij Sawadee. Met Sawadee reis je dus altijd in gezelschap van andere (Nederlandse of Belgische) gezinnen. De activiteiten zijn enorm gevarieerd en aangepast aan de leeftijd van de kinderen of jongeren. Minimumleeftijden zijn 7, 12 en 16 jaar. Je kiest vooral uit bestemmingen buiten Europa. 

Onze gezinsvriendelijke reizen

Meer reisinspiratie