Overslaan en naar de inhoud gaan

Reizen met kinderen is een geweldig avontuur, en nog leerrijk ook! We selecteerden een aanbod reizen naar bestemmingen wereldwijd die perfect zijn om te maken met het jonge volkje; of je nu met gezellig met je gezin gaat of met meerdere families samen in groep. Samen elke dag nieuwe, spannende dingen ondernemen: je kleine ontdekkingsreizigers zullen er dol op zijn!

Met de campervan op reis in Europa

Slapen in een hip kampeerbusje, ontbijten/lunchen/dineren onder de blote hemel, 's avonds opwarmen bij een kampvuurtje, en massaal veel bossen, meren, stranden, bergen en/of zeeën om in te ravotten: dat is sowieso hoge punten scoren bij je kinderen! 

Een roadtrip met de campervan is een fantastische manier om te reizen met kinderen. Je hebt je wagen en je bed de hele tijd dicht bij je. Dat geeft je een enorme vrijheid én flexibiliteit: je kan rijden/reizen naar waar je maar wil. Bevalt het je ergens, dan blijf je wat langer. Kleurt je bestemming oranje of rood, dan kan je je reisroute makkelijk aanpassen.

Je kan nu je campervan huren in België. Na de nodige praktische uitleg begint je vakantie richting... jouw favoriete bestemming in België of Europa.

Gezinsvakanties van onze partner Anders Reizen

Jarenlange ervaring met het organiseren van actieve reizen met kinderen en een netwerk van betrouwbare partners en reisbegeleiders vormen de know how die Anders Reizen tot de expert in unieke gezinsvakanties maakt in Europa. Welke belevenissen zal je nooit vergeten? Welke paden heb je nog nooit bewandeld? Dat zijn de vragen die de experts van Anders Reizen zich stellen bij het creëren van hun familiereizen. Vertrek op een duurzame reis met kinderen en ouders, met respect voor de mensen bij wie je te gast bent en met een hart voor de natuur.

Met Anders Reizen kan je reizen met je eigen gezin of met andere gezinnen samen in groep. Je kan ook zelf je reis kiezen om te ondernemen met een groep bevriende gezinnen

Onze gezinsvriendelijke reizen

Meer reisinspiratie