Overslaan en naar de inhoud gaan

Reizen met Joker, dat is

  • méér beleven, durven en doen
  • op een duurzame manier
  • met een reisexpert die je reis ter harte neemt
  • om via onze contacten thuis te komen in de wereld
  • en als een betere versie van jezelf terug te keren

Onze selectie

Zuid-Afrika groepsreis

Joker Avontuur

Ga jij net als wij liever all-the-way dan all-in? Met Joker Avontuur brengen we een kleine groep van max. 13 reizigers samen die een reis willen vol actie, avontuur, lokale ingrediënten, nieuwe mensen en activiteiten & vervoersmiddelen die thuis buiten beeld blijven. Klaar voor het avontuur van je leven?  

groepsreizen

Joker Comfort Editions

Met Joker Comfort Editions brengen we een kleine groep van 5 tot 13 reizigers samen die houden van avontuur en tegelijkertijd de comfortabele omstandigheden van een goed bed, prettig reistempo en aangenaam transport weten te appreciëren.

groepsreizen

Joker Go-26

Op reis met Go-26 brengen we dan ook een bende toffe reizigers tussen 18 en 26 jaar samen voor het avontuur van je leven! Spannende activiteiten, originele vervoermiddelen, wonderlijke slaapplaatsen: daar kicken we op! We gaan geregeld off-the-beaten-track en dagen je uit om je grenzen eens stevig te verleggen.

begeleide rondreis tanzania

Rondreizen

Met onze kant-en-klare rondreizen zit je altijd goed. Jij en je vrienden/partner/gezin moeten alleen de koffers inpakken en genieten. Alle programma's kunnen aangepast worden volgens jouw wensen, zonder meerkost voor de uitwerking!

Camper monument valley

Selfdrives

Trek erop uit met je eigen reisgezelschap tijdens een onvergetelijke selfdrive met een huurwagen, camper of campervan. Wij zorgen voor je vervoer, de route, de activiteiten en hotels/campings.

Foto's van onze reizigers

Hier vind je de mooiste foto's van onze reizigers! Jouw posts ook zien schitteren op onze homepage? Deel je foto's openbaar op Instagram of Twitter met de hashtag #jokerreizen of post ze op de Joker Facebookpagina