Overslaan en naar de inhoud gaan

Reizen met Joker, dat is

  • méér beleven, durven en doen
  • op een duurzame manier
  • met een reisexpert die je reis ter harte neemt
  • om via onze contacten thuis te komen in de wereld
  • en als een betere versie van jezelf terug te keren

Ontdek ook...

noorderlicht_Harriniva

Tijdens onze authentieke sneeuwreizen word je één met de witte wildernis om je heen. Ga voor alternatieve winteractiviteiten zoals een hondensledetocht waarbij je je eigen span sledehonden bestuurt, een tocht per sneeuwscooter of rendierslede, en sluit af in de sauna. Met wat geluk kan je het fascinerende noorderlicht bewonderen! In groep of je eigen bubbel.  

Interhome copyright vakantiehuis huren

Je ideale vakantiehuis huren

Bij Joker huur je je vakantiewoning met een gerust hart: de huisjes zijn met zorg geselecteerd en worden regelmatig streng gecontroleerd. Ze liggen bovendien op de prachtigste plekken! Heb je zin in een huisje aan zee, een gezellige stek in de Ardennen, een vakantiehuis met zwembad in het zuiden of een citytrip in een appartement: kies zelf uit duizenden vakantiewoningen in 32 landen!

Fietsvakanties

Fietsvakanties in Europa

Een land al trappend ontdekken zorgt voor een groter gevoel van vrijheid en een actieve beleving. Fiets dankzij onze individuele fietsvakanties van hoogtepunt naar hoogtepunt. Laat je onderweg verrassen door de schoonheid van het landschap. Gewone fiets of elektrisch, dicht bij huis of verder weg, korte uitstap of 10-daagse vakantie? In ons aanbod individuele fietsreizen in Europa is er voor elke soort fietser wel wat wils! 

Campervan ford nugget

Met de campervan door Europa

Huur je gloednieuwe campervan in België en ga op roadtrip door Europa! Jij kiest waar je naartoe rijdt, je reisroute en de campings. Wij zorgen ervoor dat je kampeerbusje prima in orde is. Bovendien krijg je gratis een complete praktische gids mee met daarin de beste tips van de campervan-fans bij Joker!

Roadtrips zweden

Op groepsreis met de minibus in Europa

Ga jij dit jaar mee op roadtrip door Europa? We vertrekken met de minibus in België en doorkruisen verschillende landen en streken. Op een aantal trips slapen we meestal in onze eigen Joker-tenten. Af en toe ruilen we die in voor een rustige nacht in een echt bed. Op andere reizen kiezen we steevast voor gezellige hostels, soms in combinatie met één of enkele nachten in een tent. We hebben roadtrips voor alle leeftijden, of reis je liever alleen met leeftijdsgenoten tot 26 of 30 jaar? Alles kan. Wie extra slaap- en reiscomfort wil, kiest voor één van de Comfort Editions. 

wandelreizen soomsee

Wandelvakanties in Europa

Zin om je voeten te strekken in de mooiste wandelgebieden van België, Europese bossen en bergen of is het altijd al je droom geweest om een legendarische route af te stappen? Onze individuele wandelreizen zijn er voor iedereen die graag wandelt en er even of wat langer tussenuit wilt. Je kan deze reis boeken met een groepje vrienden, je partner of je gezin. Wij stippelen de beste route voor je uit en regelen de overnachtingen en bagagevervoer. Alle wandelniveaus!

Foto's van onze reizigers

Hier vind je de mooiste foto's van onze reizigers! Jouw posts ook zien schitteren op onze homepage? Deel je foto's openbaar op Instagram met #jokerreizen.

Empty