Overslaan en naar de inhoud gaan

Van een roadtrip met het hele gezin tot een rondreis met partner of vrienden: met onze individuele reizen kies je gewoon zelf hoe, wanneer en met wie je wil reizen. In coronatijden zijn niet alle landen toegankelijk, maar gelukkig is er voldoende keuze aan een bestemmingen. Bekijk dus zeker onze reizen in Europa zoals fly and drives of roadtrips met eigen auto. Ook voor avontuurlijke reizen in Europa en last-minute vakanties!

Je kan natuurlijk ook wereldwijd kijken. Wordt het één van onze kant-en-klare rondreizen onder begeleiding van een driver/guide? Of de ultieme vrijheid op roadtrip op een verre bestemming, met de huurwagen of camper(van)?

Toch niet gevonden wat je zocht tussen onze honderden reizen: tijd voor een reis op maat! Of is het zover en wordt het... een huwelijksreis?

Roadtrips buiten Europa met een huurwagen (selfdrives)

Dé ultieme roadtrips op verre bestemmingen: daar kunnen we alvast van dromen. De vrijheid waait je tegemoet in een huurwagen onderweg langs indrukwekkende nationale parken, neem dat van ons aan! Plannen maken voor binnenkort? Check! Neem rustig de tijd om je keuze te maken tussen onze wereldwijde selfdrives.

Brochure

Over rondreizen in Amerika, Canada, Zuid-Afrika of Namibië met de huurwagen valt trouwens véél te zeggen. Daarom maakten we een afzonderlijke brochure voor:

Alle mogelijkheden, vragen en antwoorden over selfdrives in USA en Canada goten we ook nog in een duidelijk overzicht!

Roadtrips met de camper(van) buiten Europa

Met z'n twee, met vrienden of je gezin op roadtrip met een camper of campervan? Hieronder vind je enkele inspirerende voorbeelden. Liever een andere route? De reizen met huurwagen die een camper(van)-symbool hebben, kan je ook met de camper of campervan doen. Contacteer ons en we leggen voor jou de puzzel! 

Rondreizen buiten Europa met openbaar of privévervoer

Tijdens deze reizen moet je zelf niet rijden. Een reis met een driver/guide is een populaire optie binnen onze begeleide rondreizen. Hier word je (gedeeltelijk) begeleid door een chauffeur die vaak ook gids is, waardoor je je dus geen zorgen moet maken over je vervoer. Bij andere rondreizen is er dan weer geen gids of chauffeur: wij voorzien dan een transfer via privévervoer of je reist met het openbaar vervoer.

Sneeuwreizen met het gezin of vrienden

Tijdens onze authentieke sneeuwreizen word je één met de witte wildernis om je heen, de stilte en de uitgestrekte bossen. Ga voor alternatieve winteractiviteiten zoals een hondensledetocht waarbij je je eigen span sledehonden bestuurt en verzorgt, een tocht per sneeuwscooter of rendierslede, ijsvissen of sneeuwschoenwandelen. Met wat geluk kan je het fascinerende noorderlicht bewonderen! 

Vakanties in Europa: roadtrips, actieve vakanties en familiereizen

Er zijn enorm veel leuke bestemmingen in Europa, bereikbaar met of zonder vliegtuig. Bij onze rondreizen zie je in de dag-aan-dagprogramma’s meteen staan hoe gevarieerd je reis eruit kan zien. We wisselen wat cultuur af met deugddoende wandelingen, proeverijen, excursies enz. op bijzondere bestemmingen in Europa. Er zijn fly and drives, waarbij je naar je bestemming vliegt en ter plaatse een auto huurt, maar natuurlijk zijn ook de vakanties in Europa populair waarbij je een rondreis maakt met je eigen auto.

Wie het lekker actief wil, raden we onze fietsreizen en wandelvakanties aan. Het niveau bepaal je zelf want er zijn fietsvakanties met een gewone fiets of elektrische fiets en onze wandelprogramma's geven telkens de zwaarte van de tocht aan. 

Ook een vakantiehuis huren kan bij Joker. Of boek de ultieme vrijheid: een roadtrip met de campervan in Europa... Kies uit meer dan 100 actieve vakanties in Europa!

Fietsreizen en wandelvakanties in Europa

Het ideale vakantiehuis huren in Europa

Empty