Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een vakantie met je partner, gezin of met vrienden?

Met onze kant-en-klare rondreizen zit je altijd goed. Jij moet alleen je koffers inpakken en genieten, want wij leggen alles voor je vast! 

  • Bij de dag-aan-dagprogramma’s zie je meteen de route en hoe ontdek je hoe gevarieerd je reis eruit kan zien.
  • Ergens een nachtje langer blijven, een bijkomende stop onderweg of een paar extra excursies? Geen probleem! We kunnen elk programma aanpassen op maat van jouw wensen, ook als je reist met kinderen.
  • Zoek je de perfecte huwelijksreis? Ook die werken we graag voor je uit! 

Verschillende reisformules

1. Rondreizen met eigen wagen of huurwagen (selfdrives)

Tijdens deze rondreizen kruip je zelf achter het stuur. Wij bezorgen je de nodige achtergrondinformatie voor je roadtrip en leggen de route, logementen en bijkomende excursies of activiteiten voor je vast. Vliegticket en huurwagen nodig? Ook dat regelen we voor jou. Voor het merendeel van onze reizigers is dit dé manier om de wereld te verkennen.

Er zijn fly and drives, waarbij je naar je bestemming vliegt en ter plaatse een auto huurt. Ook de vakanties in Europa, waarbij je een rondreis maakt met je eigen auto, zijn populair.

Onze topbestemmingen

 

Onze populairste programma's

2. Rondreizen met de camper of campervan

Reizen met de camper of campervan, dat is het ultieme gevoel van vrijheid. Je bepaalt je eigen tempo, stopt waar en wanneer je wil, boekt zelf je kampeerplaatsen én kan je eigen potje koken.

Je kan kiezen voor een compacte campervan of een ruimte camper tot zelfs 7 personen. Met vertrek vanuit België voor een rondreis in Europa, of in de USA, Canada of andere bestemmingen buiten Europa! 

Onze topbestemmingen

 

Onze populairste programma's

3. Individuele rondreizen met privévervoer (chauffeur/gids) of openbaar vervoer

Bij deze rondreizen moet je zelf niet rijden. Populair zijn onze reizen met een drive/guide, waarbij je (gedeeltelijk) begeleid wordt door een chauffeur die ook je gids is. Bij andere reizen regelen we privévervoer voor al je transfers, of reis je met het openbaar vervoer.

Onze topbestemmingen

 

Onze populairste rondreizen met privévervoer of openbaar vervoer

4. Fietsreizen en wandelvakanties

Wie het lekker actief wil, raden we onze fietsreizen en wandelvakanties aan. Het niveau bepaal je zelf want er zijn fietsvakanties met een gewone fiets of elektrische fiets en onze wandelprogramma's geven telkens de zwaarte van de tocht aan. 

Ook een vakantiehuis huren kan bij Joker. Kies uit meer dan 100 actieve vakanties in Europa!

5. Sneeuw- en skivakanties

Tijdens onze authentieke sneeuwreizen word je één met de witte wildernis om je heen, de stilte en de uitgestrekte bossen. Ga voor alternatieve winteractiviteiten zoals een hondensledetocht waarbij je je eigen span sledehonden bestuurt en verzorgt, een tocht per sneeuwscooter of rendierslede, ijsvissen of sneeuwschoenwandelen. Met wat geluk kan je het fascinerende noorderlicht bewonderen! 

6. Op reis met het gezin

Actieve gezinsvakantie met jonge kinderen of tieners? Check! Onze reisexperts reizen ook zelf graag met hun kinderen. Aan tips en ervaring dus geen gebrek, zowel binnen als buiten Europa.

We hebben een aantal voorbeeldroutes die helemaal op maat van kinderen zijn uitgewerkt. Ook onze andere individuele rondreizen kunnen aangepast worden aan de leeftijd van de kinderen.

 

Onze populairste familiereizen

Empty