Overslaan en naar de inhoud gaan

Elk jaar nemen heel wat reizigers hun camera, smartphone of GoPro mee op reis, dé garantie op waanzinnig toffe beelden! Onze videojury had het dan ook niet gemakkelijk om de drie winnende aftermovies te selecteren. Uiteindelijk veel de keuze op onderstaande drie prachtige video's. Geniet van de film!

Benieuwd wie de jury kon overtuigen met zijn/haar fotomateriaal? Snel naar de winnaars van de fotowedstrijd >>

Christophe Cresens - Jordanië & Tel Aviv

Christophe reisde met Joker Go-26 doorheen Jordanië & Tel Aviv. Historische sites wisselden af met natuurpracht, kamperen in de woestijn, downhillen richting Dode Zee en véél meer!

Sophie Willem - Van Kaapstad naar Victoria Falls

Drie weken overland, door drie prachtige landen. Sophie nam haar camera mee op roadtrip met Joker Avontuur doorheen Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zambia en maakte knappe, rustgevende beelden van de route tussen Kaapstad en de Victoria Falls. 

Ellen Collier - Marokko

Ellen reisde met haar eigen reisgezelschap doorheen Marokko. De reis werd uitgewerkt door Joker en Anders Reizen: partner van Joker en dé specialist in wandelreizen. De beelden van deze reis boordevol prachtige natuur, lekker eten en contact met de locals bekijk je in haar aftermovie. 

Krijg je niet genoeg van deze awesome travel movies?

Bekijk meer straffe reisvideo's gemaakt door onze reizigers op ons Youtube kanaal!

Win jij volgend jaar onze filmpjeswedstrijd?

Stuur je video('s) in voor onze wedstrijd!

Misschien is dit ook interessant voor jou?