Overslaan en naar de inhoud gaan

Hier vind je het overzicht van al onze wedstrijden.

Fotowedstrijd

Maak(te) je tussen 01/08/19 en 31/12/19 een je reis die je boekte via Joker? En ging je naar huis met heel wat knappe reisfoto’s? Vergeet dan niet om je beste shots in te sturen voor onze fotowedstrijd! Er vallen heel wat indrukwekkende prijzen te winnen, zoals reiswaardebonnen van €750 en €400, een waardebon van Tamron t.w.v. €250, een luchtballonvaart,… 

Als je reist in 2020, dan kan je deelnemen aan de volgende editie van de fotowedstrijd. 

Voor wie? Iedereen die een individuele reis of groepsreis (van ons of onze partners) maakt, een vliegticket boekt bij Joker of een groepsreis begeleidt. 

Filmpjeswedstrijd

Ga/ging je in 2019 met Joker op groepsreis of boekte je een individuele reis van Joker? Hopelijk nam je je camera mee, want de leukste reisfilmpjes vallen in de prijzen! Voor groepsreizigers valt er een fantastische reünie op onze kosten te winnen. Ging je met je eigen gezelschap op individuele reis, dan maak je kans op een reiswaardebon!

Voor wie? Iedereen die in 2019 een groepsreis of individuele reis van Joker maakt(e).

Stuur ons je foto's of filmpjes en win een leuke prijs

In al onze communicatie – brochures, affiches, website,… - gebruiken we bijna uitsluitend foto’s en video’s gemaakt door reizigers zoals jij. Iedereen die een selectie leuke reisfoto’s of filmpjes opstuurt, maakt kans op een leuke prijs!

Voor wie? Iedereen die een individuele reis of groepsreis (van ons of onze partners) maakte, een vliegticket boekte bij Joker of een groepsreis begeleidde.