Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekijk hier het overzicht van onze wedstrijden en maak kans op fantastische prijzen!

Fotowedstrijd

Maakte je tussen 1/8/18 en 31/12/18 een je reis die je boekte via Joker? En ging je naar huis met heel wat knappe reisfoto’s? Vergeet dan niet om je beste shots in te sturen voor onze fotowedstrijd! Er vallen heel wat indrukwekkende prijzen te winnen, zoals reiswaardebonnen van €750 en €400, een waardebon van Tamron t.w.v. €250, een luchtballonvaart,… We verloten ook prijzen onder alle deelnemers, dus waag zeker je kans!

Voor wie? Iedereen die een individuele reis of groepsreis (van ons of onze partners) maakt, een vliegticket boekt bij Joker of een groepsreis begeleidt. Wie reisde voor 31/07/2018 is intussen te laat. Wie reist tussen 1/08/18 – 31/12/18 kan nu deelnemen aan de wedstrijd (t.e.m. 31/01/2019). 

Filmpjeswedstrijd

Ging je sinds november 2017 met Joker op groepsreis of boekte je een individuele reis van Joker? Hopelijk nam je je camera mee, want de leukste reisfilmpjes vallen in de prijzen! Voor groepsreizigers valt er een fantastische reünie op onze kosten te winnen. Ging je met je eigen gezelschap op individuele reis, dan maak je kans op een reiswaardebon!

Voor wie? Iedereen die tussen november 2017 en 31/01/2019 een groepsreis of individuele reis van Joker maakt(e).

Stuur ons je foto's of filmpjes en win een leuke prijs

In al onze communicatie – brochures, affiches, website,… - gebruiken we bijna uitsluitend foto’s en video’s gemaakt door reizigers zoals jij. Iedereen die een selectie leuke reisfoto’s of filmpjes opstuurt, maakt kans op een leuke prijs!

Voor wie? Iedereen die een individuele reis of groepsreis (van ons of onze partners) maakte, een vliegticket boekte bij Joker of een groepsreis begeleidde.

Reis duurzaam en win €1000 reisbudget

In 2018 was Joker SDG Voice:  ambassadeur van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Om iedereen extra aan te moedigen om bewuste keuzes te maken op reis, organiseerden we een wedstrijd. Deze is intussen afgelopen. Je kan de winnaars hier bekijken!