Overslaan en naar de inhoud gaan

Je hoeft niet ver te reizen voor een écht vakantiegevoel en in Europa reizen is gelukkig weer mogelijk. 100% avontuur, dat vind je bij Joker ook dichtbij, op reis in Europa!

Individuele reizen in Europa

Van een roadtrip met het hele gezin tot een rondreis met partner of vrienden: met onze individuele reizen kies je gewoon zelf hoe, wanneer en met wie je wil reizen.

Bij onze rondreizen in Europa zie je in de dag-aan-dagprogramma’s meteen staan hoe gevarieerd je reis eruit kan zien. Wandelen, proeven, een excursie, cultureel erfgoed: ons continent herbergt een schat aan culturele bezienswaardigheden, maar laat ook nog plaats vrij voor uitgestrekte landschappen. Er zijn fly and drives, waarbij je naar je bestemming vliegt om ter plaatse een auto te huren, maar natuurlijk zijn ook de vakanties in Europa populair waarbij je een rondreis maakt met je eigen auto. Familiereizen in Europa, een individuele rondreis met z’n 2 of liever met een groep vrienden een sportieve vakantie? Kies uit meer dan 70 actieve vakanties in Europa!

[In de kijker: roadtrips in Spanje]

Groepsreizen in Europa

Sneeuwreizen in Europa

Goedkope vliegtickets naar Europa

Foto's van onze reizigers in Europa

Jokerreizigers vertellen in woord en beeld over hun avonturen in Europa, zowel in de zomerzon als onder een winters sneeuwtapijt. Wil jij je foto's binnenkort ook op deze pagina zien schitteren? Deel je foto's dan openbaar op Instagram of Twitter met de hashtag #jokerreizen of post ze op de Joker Facebookpagina!