Overslaan en naar de inhoud gaan

Een écht vakantiegevoel en avontuurlijke reisformules in groep of individueel, dat vind je bij Joker ook dichtbij, op reis in Europa! 

Bekijk hier onze:

Individuele reizen in Europa: bekijk onze reisformules

Van een roadtrip met het hele gezin tot een rondreis met 2 of vrienden: met onze individuele reizen in Europa kies je gewoon zelf hoe, wanneer en met wie je wil reizen. Er zijn onze populaire blijvers, maar dit jaar zorgden we voor opvallend veel nieuwe, flexibele reisformules. Met als resultaat meer dan 100 actieve vakanties in Europa!

Wil je je rondreis door Europa actief en avontuurlijk of zelfs sportief? Wil je fietsen, wandelen, een culturele rondreis doen of wordt het dat vakantiehuisje met zwembad? Of ben jij zo’n reiziger die het meeste houdt van onderweg zijn? Dan zijn er onze campers, campervans en roadtrips met de minibus.

Er zijn fly and drives, waarbij je naar je bestemming vliegt om ter plaatse een auto te huren, maar natuurlijk zijn ook de vakanties in Europa populair waarbij je een rondreis maakt met je eigen auto.

Klein en groot reist graag, dus voor de meest memorabele familiereizen in Europa kan je natuurlijk ook bij ons terecht!

Op rondreis door Europa met de campervan, camper, auto of huurwagen

Fietsreizen en wandelvakanties in Europa

Gezinsreizen op maat van avontuurlijke kids

Het ideale vakantiehuis huren in Europa

Groepsreizen in Europa

Bij Joker kan je kiezen of je met leeftijdsgenoten reist of niet. Er zijn reizen enkel voor 18 tot 26 jaar (Joker Go-26) of 26 tot 30 jaar. Bij Joker Avontuur gaan alle leeftijden mee. Bij Joker Comfort Editions draait het niet om leeftijd maar om extra comfort. Alle reizen zijn toegankelijk voor iedereen met een normale fysieke conditie. Voor de Expeditie-reizen moet je dan weer een tandje bijsteken, zodat je minstens 6u per dag kan stappen, met je eigen rugzak. Voilà, dat zijn de grote lijnen voor Joker-groepsreizen.

In Europa raden we daarnaast zeker ook de wandelreizen in groep van Anders Reizen aan.

Online reisvoorstellingen

Onze online reisvoorstellingen zijn populair! Al meer dan 1000 reizigers bekeken onze online sessies over groepsreizen, met focus op Europa. Herbekijk ze hier of check de kalender om je gratis in te schijven voor nieuwe sessies!

Ook nieuw: fietsreizen in groep

Voor wie altijd al eens een fietsreis wilde ondernemen maar geen geschikt gezelschap vond of geen zin/ervaring had om het zelf uit te stippelen: onze gloednieuwe fietsreizen in groep! Bijvoorbeeld van Lyon naar de Middellandse Zee, met overnachting in tenten. Of een fietsreis via Amsterdam en al het natuurschoon van Friesland, tot in Zwolle, met overnachting in een comfortabel bed. Bij onze fietsvakanties kan je kiezen voor een gewone fiets of elektrische fiets (optie). Bekijk zeker de routes op het kaartje eens en de dagelijkse afstanden! 

Goedkope vliegtickets naar Europa

  De beste vluchtprijzen naar deze bestemming vind je in onze boekingstool.

Sneeuwreizen in Europa

Foto's van onze reizigers in Europa

Jokerreizigers vertellen in woord en beeld over hun avonturen in Europa, zowel in de zomerzon als onder een winters sneeuwtapijt. Wil jij je foto's binnenkort ook op deze pagina zien schitteren? Deel je foto's dan openbaar op Instagram met de hashtag #jokerreizen.

Populaire bestemmingen in Europa

Empty