Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij de filmpjes die onze reizigers afgelopen jaar maakten kan je uuuren wegdromen. Als we je er drie mogen aanbevelen om mee te starten, laat het dan deze zijn. Want deze toppers wonnen onze Joker Filmpjeswedstrijd 2019. Kan je er niet genoeg van krijgen? Bekijk dan meer video's gemaakt door onze reizigers op Youtube

Lode Saelens - Individuele reis in Canada

Lode reisde samen met Manon door West-Canada. De route lieten ze uitwerken door Joker. Geen gedoe, gewoon genieten van de roadtrip. En geregeld de camera bovenhalen onderweg! 
 

Eva Maes - Groepsreis Joker Go-26 in Brazilië

Wandeltochten in imposante berggebieden, relaxen aan de tropische kust, citytrippen in Rio de Janeiro en gewoonweg reizen op het aanstekelijke ritme van de Braziliaanse muziek. Dat is de groepsreis voor jongeren naar Brazilië in het kort. De lange versie zie je in deze prachtige video van Eva Maes!

Bjorn Emmers - Groepsreis Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho

Van Kruger tot Kaapstad dwars door Zuid-Afrika, met ook stops in Swaziland en Lesotho. Een fantastische roadtrip die prachtig in beeld gebracht werd door Bjorn. 

En jij?

Win jij volgend jaar onze filmpjeswedstrijd? Boek je trip, en stuur je video in voor de filmpjeswedstrijd 2020. Hou je meer van foto's? Dan kan je deelnemen aan de fotowedstrijd! Alle info op onze wedstrijdpagina

Misschien is dit ook interessant voor jou?