Overslaan en naar de inhoud gaan

Je reist op je eigen tempo, stopt waar en wanneer je wil, boekt zelf je kampeerplaatsen én kan je eigen potje koken. Een ruimere camper of een compacte campervan: je kiest zelf hoeveel comfort je nodig hebt. Twijfel je nog tussen een camper of huurwagen? We helpen je graag kiezen. 

Canada, de Verenigde StatenAustraliëNieuw-Zeeland en nog zoveel meer bestemmingen dagen je uit voor de roadtrip van je leven...

 

 

1. Naar Canada of Amerika met de camper of een kampeerbusje

De prachtige nationale parken van de USA en Canada met hun schitterende natuur zijn droombestemmingen voor kampeerliefhebbers.

De brede wegen in Noord-Amerika lenen zich uitstekend voor een reis met de camper of campervan. Een roadtrip door de USA en Canada zal zowel beginners als ervaringsdeskundigen weten te bekoren. Met een uitgebreid netwerk van fantastische kampeerplekken, midden in de natuur, wordt elke nacht een bijzondere ervaring.

  • Bekijk onze inspiratieroutes >>
  • We regelen de camper(van) en bijhorende vliegtickets. Ook excursies en activiteiten kan je op voorhand boeken.
  • Campings reserveer je zelf. Wij zorgen voor de nodige tips en inspiratie (aanpak, locaties).

⬇ Download onze brochure Roadtrips in de USA en Canada (pdf) of pik je brochure op in je Joker-reiskantoor.

Camperreizen in Amerika en Canada: de tofste routes

Sommige roadtrips hebben we speciaal voor campers of campervans ontworpen. Verschillende roadtrips met een huurwagen kan je ook met de camper of campervan doen. Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

2. Australië, Nieuw-Zeeland of een andere bestemming in gedachten?

Ben je helemaal gewonnen voor het camper(van)-concept en wil je graag op die manier, in alle rust en vrijheid, jouw droombestemming verkennen? Bel, mail of boek een afspraak bij een Joker-kantoor in je buurt. We reserveren regelmatig mobilhomes of kampeerbusjes op heel wat bestemmingen wereldwijd. Uiteraard kunnen we ook bijhorende vliegtickets voor je regelen. 

Leen Leemans van Joker Wilrijk
Ik vind reizen met een camper super! Je zit midden in de natuur, kan onderweg je picknicktafel en stoelen uitklappen voor een lunch in the middle of nowhere. Er is enorm veel keuze aan campings: zeer basic tot luxe met veel faciliteiten. Je budget heb je zelf ook erg in de hand. Je kookt zelf, waardoor je enorm veel centjes bespaart.

3. Groepsreizen met campervans

Sluit aan bij een groep avontuurlijke reizigers en geniet samen van het leven on the road en op de camping. Door te kamperen breng je extra veel tijd door in de natuur, wat de beleving van de reis des te intenser maakt. Een unieke ervaring!

4. Inspiratie nodig?

Empty