Overslaan en naar de inhoud gaan

Reizen met een camper of campervan: flexibeler wordt je roadtrip niet! Je reist op je eigen tempo, stopt waar en wanneer je wil, boekt zelf je kampeerplaatsen én kan je eigen potje koken. Hoeveel comfort je nodig hebt, dat kies je zelf. Een ruimere camper of een compacte campervan, dit is sowieso de ultieme vrijheid! Canada, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en nog zoveel meer bestemmingen dagen je uit voor de roadtrip van je leven...

 

Tot 20% korting op je camper(van) in de USA of Canada 

Geregeld zijn er kortingen te scoren voor wie vroeg een camper(van) reserveert, tot wel -20%. 

Interesse in een roadtrip met de camper(van) in de USA of Canada? Pik je Roadtrips-brochure op in je Joker-reiskantoor of lees ze online

Kies hieronder of je wil roadtrippen met een camper of campervan en bekijk alle kortingen.

  USA en Canada, een populaire bestemming voor campers en campervans

  Hannelore Akkermans, medewerkster bij Joker en ViaVia Tourism Academy
  Met een campervan heb je alle vrijheid op reis, maar toch heb je je kleine comfortabele 'huisje' altijd bij. Je kan op de mooiste plekken wakker worden en je op afgelegen plekjes helemaal alleen op de wereld wanen. Je leeft vooral buiten, je bent één met je omgeving.
  Leen Leemans van Joker Wilrijk
  Ik vind reizen met een camper super! Je zit midden in de natuur, kan onderweg je picknicktafel en stoelen uitklappen voor een lunch in the middle of nowhere. Er is enorm veel keuze aan campings: zeer basic tot luxe met veel faciliteiten. Je budget heb je zelf ook erg in de hand. Je kookt zelf, waardoor je enorm veel centjes bespaart.

  Inspiratie nodig?

  Sommige Roadtrips hebben we speciaal voor campers of campervans ontworpen. Verschillende Roadtrips met een huurwagen, kan je ook met de camper of campervan doen. 

  Australië, Nieuw-Zeeland of iets anders in gedachten?

  In onze Joker-kantoren regelen we regelmatig campers en campervans of kampeerbusjes in bestemmingen als Australië en Nieuw-Zeeland. Kom gerust eens langs, bel, mail of boek een afspraak bij een Joker-reiskantoor in je buurt!