Overslaan en naar de inhoud gaan

Je vakantiewoning huren bij Joker

Nu vakanties misschien wat schaarser zijn, wil je een vakantiehuisje huren dat écht helemaal is wat je voor ogen had. En liefst nog wat meer! Bij Joker kan je je huisje huren met een gerust hart: de vakantiewoningen zijn met zorg geselecteerd en worden regelmatig streng gecontroleerd. En ze liggen op de prachtigste plekken! Heb je zin in een huisje aan zee, een vakantiehuis in de Ardennen, een vakantiehuis met zwembad in het zuiden of een citytrip in een appartement: kies zelf uit duizenden vakantiewoningen in 32 landen!

Een huisje te huur voor elk gezelschap

Als je weet dat je een vakantiehuis kan huren voor 2 tot 45 personen, dan zit er ongetwijfeld een goeie match tussen met jouw wensen!

Bos, bergen, strand

Dat natuurhuisje in de Ardennen of dat appartement aan zee, check! Ook erg in trek, omwille van de rust en fotogenieke vergezichten, zijn onze vakantiehuizen in de bergen voor een actieve vakantie.

Met zwembad 

Dé klassiekers blijven natuurlijk de villa’s met zwembad in zuiderse streken. Ideaal voor een ontspannen vakantie op je eigen tempo. Gewoon opstaan en zien wat de dag en de omgeving brengen!

Samen met andere gezinnen

Ga je met meerdere gezinnen samen op vakantie, kies dan voor een grote vakantiewoning of combineer verschillende huizen op 1 domein of vakantiepark. 

In de stad

Tegenwoordig huren mensen ook graag een vakantiewoning in de stad. Zo kan je tijdens je citytrip de stad verkennen zoals de locals én het valt ook veel goedkoper uit dan een hotel. Bovendien zal je eigen keuken altijd open zijn!

Boek nu al voordelig je wintervakantie

Wie een vakantiehuis wil huren in de winter, zit goed met de vele chalets in de bergen. Ga lekker opwarmen in een knusse living na een hele dag buiten in de frisse winterlucht. Heerlijke vakantieherinneringen, toch? Profiteer bovendien van een korting van 10% als je 9 maanden op voorhand boekt!

Wat bij code rood op je bestemming

Als jouw reisbestemming op 30 dagen voor het vertrek een code rood heeft dan kan je je reis kosteloos annuleren. Opgelet, je dient dit wel ten laatste 14 dagen voor vertrek in orde hebben gebracht. Annuleer je binnen die 14 dagen, dan zijn de normale annuleringskosten van toepassing.Verandert de kleurcode pas binnen de 14 dagen voor vertrek naar rood en je wilt dan annuleren, dan dien je ons onmiddellijk te contacteren en krijg je alsnog de mogelijkheid om kosteloos te annuleren.

Je vakantiehuis huren in alle veiligheid

Alle vakantiewoningen worden regelmatig gecontroleerd aan de hand van een grondige checklist. Zo ben je als huurder zeker van een huisje dat voldoet aan strenge veiligheids- en hygiënevoorschriften. Verluchting tijdens het schoonmaken, aanbevolen producten, aangepaste procedures voor tijdens de schoonmaak: zo wordt alles netjes klaargemaakt voor je komst. Is er toch een probleem, dan is er 24/7 een contactpersoon die voor je klaarstaat.

Gebruik je reiswaardebon of coronavoucher

Het spreekt voor zich dat je je vakantiehuis kan huren met een Joker-reiswaardebon of een coronavoucher. Contacteer je Joker-reiskantoor!

Zet de zoekresultaten naar je hand en vind het ideale vakantiehuis voor jouw gezelschap!

Overtuigd? Bekijk het aanbod!