Overslaan en naar de inhoud gaan

Je vakantiewoning huren bij Joker

Wil je een vakantiehuisje huren dat écht helemaal bij jou en je gezelschap past? Via Joker kan je je huisje huren met een gerust hart: de vakantiewoningen zijn met zorg geselecteerd en worden regelmatig streng gecontroleerd. En ze liggen op de prachtigste plekken! Heb je zin in een huisje aan zee, een vakantiehuis in de Ardennen, een vakantiehuis met zwembad in het zuiden of een citytrip in een appartement: kies zelf uit duizenden vakantiewoningen in 32 landen!

Een huisje te huur voor elk gezelschap

Als je weet dat je een vakantiehuis kan huren voor 2 tot 45 personen, dan zit er ongetwijfeld een goeie match tussen met jouw wensen!

Bos, bergen, strand

Dat natuurhuisje in de Ardennen of dat appartement aan zee, check! Ook erg in trek, omwille van de rust en fotogenieke vergezichten, zijn onze vakantiehuizen in de bergen voor een actieve vakantie.

Met zwembad 

Dé klassiekers blijven natuurlijk de villa’s met zwembad in zuiderse streken. Ideaal voor een ontspannen vakantie op je eigen tempo. Gewoon opstaan en zien wat de dag en de omgeving brengen!

Samen met andere gezinnen

Ga je met meerdere gezinnen samen op vakantie, kies dan voor een grote vakantiewoning of combineer verschillende huizen op 1 domein of vakantiepark. 

In de stad

Tegenwoordig huren mensen ook graag een vakantiewoning in de stad. Zo kan je tijdens je citytrip de stad verkennen zoals de locals én het valt ook veel goedkoper uit dan een hotel. Bovendien zal je eigen keuken altijd open zijn!

Boek nu al voordelig je wintervakantie

Wie een vakantiehuis wil huren in de winter, zit goed met de vele chalets in de bergen. Ga lekker opwarmen in een knusse living na een hele dag buiten in de frisse winterlucht. Heerlijke vakantieherinneringen, toch? Profiteer bovendien van een korting van 10% als je 9 maanden op voorhand boekt!

Je vakantiehuis huren in alle veiligheid

Alle vakantiewoningen worden regelmatig gecontroleerd aan de hand van een grondige checklist. Zo ben je als huurder zeker van een huisje dat voldoet aan strenge veiligheids- en hygiënevoorschriften. Verluchting tijdens het schoonmaken, aanbevolen producten, aangepaste procedures voor tijdens de schoonmaak: zo wordt alles netjes klaargemaakt voor je komst. Is er toch een probleem, dan is er 24/7 een contactpersoon die voor je klaarstaat.

Gebruik je reiswaardebon

Wil je een vakantiehuis reserveren met een Joker-reiswaardebon, neem dan contact op met je Joker-reiskantoor. Maak je een reservatie online, dan kan je geen Joker-reiswaardebon gebruiken. 

Zet de zoekresultaten naar je hand en vind het ideale vakantiehuis voor jouw gezelschap!

Overtuigd? Bekijk het aanbod!