Overslaan en naar de inhoud gaan

De huwelijksreis van je dromen, een familievakantie op maat van de kinderen of een onvergetelijke roadtrip met vrienden. Wat je reisplannen ook zijn, met onze wereldwijde expertise en betrouwbare lokale contacten zorgen we voor een memorabele reis, aangepast aan jouw wensen. Ook de manier waarop je reist, dat bepaal je bij Joker volledig zelf.  Extra comfort of eenvoud, veel actie of vooral relaxen, cultuur, natuur of een goede mix? Aan jou de keuze!

Reizen op maat, hoe werkt dit?

Stap 1: bekijk ons aanbod

Op onze website vind je een uitgebreid aanbod reizen over heel de wereld die je met je eigen gezelschap kan doen. Al deze reizen werden zorgvuldig door onze experts samengesteld en geven een goed idee wat je allemaal op deze bestemming beleven kan. Deze programma's kunnen we aanpassen aan jouw wensen. Enkele dagen langer of korter, andere logementen, extra excursies of een aanpassing in de route? Geen probleem!  

Stap 2: stel je verlanglijstje samen

Neem jouw favoriete reisprogramma erbij en bekijk welke beleving en reisstijl het beste bij je past. Stel een verlanglijstje op:

  • Welke locaties mogen niet ontbreken op de route?
  • Hoe lang wil je op reis en wat is je budget?
  • Een roadtrip met de huurwagen, een rondreis met openbaar vervoer, op reis met een driver-guide of blijf je liever op één plaats?
  • Welke activiteiten wil je ter plaatse doen? 
  • Graag een goedgevuld programma of meer ruimte voor vrije tijd? 
  • Overnacht je graag met wat luxe, kies je voor eenvoud of wil je een originele overnachting zoals een homestay, glamping of een boomhut?

Vond je op onze website toch niet helemaal wat je zocht? We beginnen met een blanco blad en bekijken samen wat mogelijk is. Zo stellen we stap voor stap je vakantie op maat samen.

Stap 3: Contacteer een Joker-reiskantoor

Om je reisplannen concreet te maken kom je best eens langs voor een gesprek in een Joker-reiskantoor bij jou in de buurt. Zo kunnen we je verwachtingen het best inschatten. Je kan ons bellen of mailen om een afspraak te maken. Via mail mag je ons ook je verlanglijstje bezorgen. Op die manier kunnen we het gesprek beter voorbereiden en je sneller helpen bij het uitstippelen van jouw droomreis. 

Stap 4: Onze reisexperts gaan met jouw verlanglijstje aan de slag

Na je afspraak met onze reiskantoren, gaan onze reisexperts aan de slag met je verlanglijstje. Van zodra de route op punt staat, bezorgen we je een offerte. De offerte is gepersonaliseerd en bevat de voordeligste prijzen, een haalbare reisroute en een gedetailleerd dag-aan-dag programma. Samen met jou overlopen we de offerte. Nog niet helemaal wat je verlangt? We passen het reisprogramma volledig aan tot je denkt: dit is het!

Stap 5: Zorgeloos op reis! 

Met de grootste zorg en oog voor detail maken we alle reservaties (verblijf, vervoer, activiteiten) zodat je zorgeloos op reis kan vertrekken.

Zodra alles vastgelegd  is, sturen we je de finale bestelbon door. Tijd om af te tellen! 

Door alles via Joker te boeken, weet je dat alles, ook  tijdens je reis, goed opgevolgd wordt.

Inspirerende voorbeelden

Groepsreis op maat?

Contacteer ons voor jouw reis op maat

Empty