Overslaan en naar de inhoud gaan

Sneeuwreizen naar Finland, Noorwegen, Turkije en Zweden

Tijdens onze authentieke sneeuwreizen word je één met de witte wildernis om je heen. Ga voor alternatieve winteractiviteiten zoals een hondensledetocht waarbij je je eigen span sledehonden bestuurt en verzorgt, een tocht per sneeuwscooter of in een rendierslede. Of ga langlaufen of wandelen met speciale schoenen in uitgestrekte sneeuwtapijten. Met wat geluk kan je het fascinerende noorderlicht bewonderen! Kies ervoor om op sneeuwreis te gaan in groep of ga met je eigen bubbel (vrienden, familie) het avontuur tegemoet. 

Onze topbestemmingen voor de winter zijn Fins en Zweeds Lapland, Noorwegen en Turkije!

Kom meer te weten tijdens onze gratis online infosessie die je hier kan herbekijken. 

Sneeuwreizen met je eigen gezelschap

Tijdens een individuele sneeuwvakantie ga je met je eigen samengestelde groep op reis, bvb met je lief, je vrienden of je gezin. Je reist, overnacht en dineert met je eigen gezelschap maar de excursies worden in grotere groepen gedaan. 

Fins Lapland met je eigen gezelschap

Deze trip stel je samen zoals je zelf wil. Je kiest om te beginnen uit een hele reeks typische winteractiviteiten en maakt je verblijf zo lang als je wil. Daarnaast kan je ook kiezen voor extra speciaal logies: met een privé-sauna, een eigen blokhut of zelfs een iglo of noorderlichtdome! Zo stem je je trip naar Fins Lapland helemaal af op de wensen van jouw gezelschap, en betaal je alleen voor de activiteiten die je graag wil doen!

Vluchten zijn bij deze reis nog niet inbegrepen in de prijs, maar we regelen dit natuurlijk graag voor je.

Zweeds Lapland met je eigen gezelschap

Kies uit verschillende actieve sneeuwprogramma's in Zweeds Lapland. Vluchten zijn inbegrepen. 

Sneeuwreizen in groep

Sneeuwreizen in Nederlandstalige groep

Tijdens deze sneeuwreizen doe je alle activiteiten in Nederlandstalige groep met Engelstalige begeleiding. Vluchten zijn inbegrepen.

Lees onze antwoorden op de meest gestelde vragen over reizen naar Lapland en winters Cappadocië in groep

Sneeuwreizen in Internationale groep

Bij deze reizen sluit je aan bij een groep in internationaal gezelschap, de voertaal is hier Engels. Deze reizen zijn in dezelfde stijl als de Joker-reizen: avontuurlijk, duurzaam en in kleine groep. Het grote voordeel is dat je kan kiezen uit meer verschillende afreisdata. De vluchten zijn niet inclusief.  

Reizigers over onze sneeuwreizen

Bekijk de avonturen van onze reizigers onder een winters sneeuwtapijt op Instagram. Wil jij je foto's binnenkort ook op onze website zien schitteren? Deel je foto's dan openbaar op Instagram met de hashtag #jokerreizen.

Lees onze blogs over onze wintervakanties