Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze sneeuwreizen naar Lapland of Turkije

Tijdens onze authentieke sneeuwreizen word je één met de witte wildernis om je heen. Ga voor alternatieve winteractiviteiten zoals een hondensledetocht waarbij je je eigen span sledehonden bestuurt en verzorgt, een tocht per sneeuwscooter of in een rendierslede. Of ga langlaufen of sneeuwschoenwandelen voor een goeie work-out in de stilte van Finland of Zweden. Met wat geluk kan je het fascinerende noorderlicht bewonderen! Kies ervoor om op sneeuwreis te gaan in groep of ga met je eigen bubbel (vrienden, familie) het avontuur tegemoet. 

Hoort ook in het rijtje thuis: een actieve vakantie in winters Turkije!

 

Kom meer te weten tijdens onze gratis online infosessie die je hier kan herbekijken. 

Sneeuwreizen met je eigen gezelschap

Tijdens een individuele sneeuwvakantie ga je met je eigen samengestelde groep op reis, bvb met je lief, je vrienden of je gezin. Je reist, overnacht en dineert met je eigen gezelschap maar de excursies worden in grotere groepen gedaan. 

Reizen naar Fins Lapland in je eigen gezelschap

Deze trip stel je samen zoals je zelf wil. Je kiest om te beginnen uit een hele reeks typische winteractiviteiten en maakt je verblijf zo lang als je wil. Daarnaast kan je ook kiezen voor extra speciaal logies: met een privé-sauna, een eigen blokhut of zelfs een iglo of noorderlichtdome! Zo stem je je trip naar Fins Lapland helemaal af op de wensen van jouw gezelschap, en betaal je alleen voor de activiteiten die je graag wil doen!

Vluchten zijn bij deze reis nog niet inbegrepen in de prijs, maar we regelen dit natuurlijk graag voor je.

Reizen naar Zweeds Lapland met je eigen gezelschap

Kies uit verschillende actieve sneeuwprogramma's in Zweeds Lapland. Vluchten zijn inbegrepen. 

TIP: Niet zeker van een bestemming als Zweden in deze coronatijden? Geen probleem! We zorgden voor flexibele annulatievoorwaarden voor onderstaande reizen. Tot 35 dagen voor afreis kan je nog beslissen of je vertrekt. Het betaalde voorschot krijg je terug als je niet vertrekt. En dit voor alle reizen met vertrek tot 15/04/2022. 

Sneeuwreizen in groep

In een Joker-groep met Nederlandstalige reisbegeleider of in een internationale groep waar de voertaal Engels is. 

De reizen Winterse cocktail in Fins LaplandMet sneeuwschoenen in Turkije en Op zoek naar het Noorderlicht zijn samengesteld door Joker. We doen alle activiteiten met onze Nederlandstalige groep. Wij kozen voor goede reisperiodes en legden de vluchten reeds vast. Zo kunnen we immers scherpe tarieven onderhandelen met de luchtvaartmaatschappij.

Bij de andere reizen sluit je aan bij een programma van een lokale partner. Deze partners werden zorgvuldig geselecteerd en reizen in dezelfde stijl als Joker: avontuurlijk, duurzaam en in kleine groep. Bij deze reizen sluit je aan bij een internationaal gezelschap. Het grote voordeel is dat je kan kiezen uit veel verschillende afreisdata. De vluchten zijn niet inclusief.

Lees onze antwoorden op de meest gestelde vragen over reizen naar Lapland en winters Cappadocië in groep

Vragen over (het boeken van) groepsreizen in coronatijden? Hier vind je heel wat antwoorden. 

 

Reizen naar Fins Lapland in groep

Reizen naar winters Cappadocië (Turkije) in groep

Meer reisinspiratie voor een wintervakantie naar Lapland of Turkije

Reizigers over onze sneeuwreizen

Bekijk de avonturen van onze reizigers onder een winters sneeuwtapijt. Wil jij je foto's binnenkort ook op onze website zien schitteren? Deel je foto's dan openbaar op Instagram met de hashtag #jokerreizen.