Overslaan en naar de inhoud gaan

Namibië is een droombestemming voor wie houdt van eindeloos roadtrippen doorheen machtige landschappen. Onze reizen met je eigen reisgezelschap zijn samengesteld door experten en brengen je langs alle must-sees, maar nemen je ook mee naar meer afgelegen regio's die je moet ontdekken. 

Roadtrippen in Namibië

In Namibië zijn de rij-afstanden vrij lang. Dat is niet heel erg, want onderweg kijk je vast je ogen uit! Omdat 90% van het wegennetwerk bestaat uit gravelwegen, is het nodig om te kiezen voor een 4x4. Je kiest uit twee reisformules:

  1. Huurwagen en overnachten in lodges
  2. 4x4 met daktent, overnachten op campings

Bij de formule huurwagen en lodges kan je zelf je comfortniveau kiezen, van budgetvriendelijk te zeer luxueus. Je kan gedurende je reis ook verschillende comfortniveau's combineren. Onze reisexperts stellen je graag kleinschalige lodges voor op de beste locaties.
Bij de formule 4x4 met daktent overnacht je op campings die we graag voor je reserveren, eveneens op de meest interessante plekken. Wildkamperen is niet toegestaan in Namibië. 

Reizen met kinderen

Namibië is minder geschikt voor wie reist met jonge kinderen. Voor tieners die van natuur houden, is het wél een goede bestemming. Voor hen stoppen we graag wat extra sportieve uitdagingen in de reis!

Jouw reis aanvragen

De kant-en-klare individuele reizen die je op onze website kan vinden zijn minutieus uitgewerkt door onze bestemmingsexperten. Ze houden rekening met de afstanden die je moet afleggen en voorzien voldoende tijd om écht te genieten van de schoonheid onderweg. Laat je inspireren door onze programma's, maar weet dat je alles nog kan aanpassen aan je eigen wensen.

Onze reisexperts in de Joker-reiskantoren helpen je graag verder met persoonlijk advies en stippelen samen met onze bestemmingsexperten jouw droomreis uit. Wie in de populaire vakantieperiodes wil reizen, boekt best de reis meer dan een jaar op voorhand. Het aanbod aan accommodaties op de meest gegeerde plekken is immers erg beperkt. . Vliegtickets kan je meestal vanaf 11 maanden voor vertrek aan een interessante prijs boeken. Vraag nu je gepersonaliseerde offerte aan via onze Joker-reiskantoren.

Reizen in Namibië

Tips en inspiratie op onze blog

Empty