Overslaan en naar de inhoud gaan

Sri Lanka, een kleine parel in de Indische Oceaan, waar je enorm veel kan zien en beleven zonder grote afstanden af te leggen. Op één dag een tempel bezoeken, op safari trekken en verfrissing zoeken in de oceaan? Sri Lanka is jouw bestemming!

Hieronder kan je ons aanbod kant-en-klare individuele reizen ontdekken. Al deze programma's kan je nog aanpassen aan je eigen wensen.

Liever een totaal andere rondreis in Sri Lanka? Onze reisexperts in de Joker-reiskantoren helpen je graag op weg met meer formules en mogelijkheden, persoonlijk advies, uitgebreide reisexpertise en betrouwbare lokale contacten. We stippelen graag de reis van je leven voor je uit, voor elk budget en elke leeftijd!

Bekijk onze individuele rondreizen in Sri Lanka

Maak jouw Sri Lanka-rondreis uniek

Je kan volgende activiteiten en toffe logementen boeken bij onze rondreizen voor koppels, vrienden en gezinnen naar Sri Lanka.

De beste reistijd voor Sri Lanka is ...

... het hele jaar lang! Op het eiland Sri Lanka zijn er verschillende tropische klimaten. Het is er dus steeds aangenaam warm overdag, maar er kan ook altijd een bui vallen. Afhankelijk van de periode waarin je reist, plannen we het kustverblijf in het oosten (lente en zomer) of het zuiden (herfst en winter). Zo vermijd je de moessonregens en heb je het meeste kans op heerlijk zonnig weer om te relaxen aan het strand! 

Sri Lanka met kinderen

Sri Lanka is een perfecte bestemming met kinderen. Het klimaat is aangenaam, er is geen malaria, je hoeft geen hoogteverschillen te overbruggen en je kan op korte tijd kan je veel zien en doen zonder grote afstanden af te leggen. Dankzij een privéchauffeur hoef je je niet te haasten voor het openbaar vervoer, en reis je erg relaxed. Eén van onze reisroutes is uitgewerkt op maat van kinderen van 6 tot 14 jaar, met o.a. een verblijf in een boomhut en op een boerderij. Maar ook onze andere reizen kunnen we aanpassen op maat van (jonge) kinderen of tieners.

Strandverblijf op de Malediven

Wil je graag je avontuurlijke rondreis in Sri Lanka combineren met ultieme rust op de paradijselijke Malediven? Vanuit Sri Lanka vlieg je eenvoudig naar deze prachtige eilanden, de perfecte combinatie dus. Vraag gerust meer info over de mogelijkheden aan je Joker-reisexpert!

Reisinspiratie!