Overslaan en naar de inhoud gaan

Het huwelijksfeest voorbereiden kan een hele klus zijn, maar jullie huwelijksreis plannen wordt heerlijk! Kiezen jullie voor een actieve huwelijksreis, of liever een klassieke honeymoon op een tropisch eiland? 

Spring even binnen in een Joker-reiskantoor in je buurt. Onze reisexperts luisteren graag naar jullie ideeën en spelen 'honeymoon planner' om er de reis van jullie leven van te maken. Specifieke wensen wat de hotels betreft? Ideetjes voor romantische én avontuurlijke activiteiten? We zorgen er graag voor!

Als leuke extra voor pasgetrouwde koppels bieden sommige luchtvaartmaatschappijen speciale 'honeymoontarieven' aan. 

Lees hier het stappenplan voor jouw huwelijksreis op maat

 

De populairste bestemmingen voor een huwelijksreis

1. Tanzania

In Tanzania bevind je je in de wereld van de Lion King. Samen geniet je van de dieren- en natuurpracht tijdens een avontuurlijke safari. Op eiland Zanzibar sluit je je reis af met een deugddoend strandverblijf. 
Bekijk onze individuele reizen naar Tanzania

2. Sri Lanka

Tempels bezoeken, op safari trekken en relaxen aan het strand? Sri Lanka is jullie droombestemming! Je eigen driver/guide zorgt ervoor dat je Sri Lanka op een veilige en comfortabele manier ontdekt! 
Bekijk onze individuele reizen naar Sri Lanka

3. Hawaii

Een huwelijksreis voor de avonturiers. Hawaii is meer dan zonnebaden op Waikiki beach. Geniet van de natuurpracht, maak een stevige wandeling langs één van de actiefste vulkanen ter wereld en surf en snorkel aan parelwitte stranden.

Bekijk de rondreis in Hawaii

Empty