Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens je vakantie naar Peru staat een bezoek aan het befaamde Machu Picchu wellicht op je bucketlist, maar in dit land van de Inca's valt nog véél meer te ontdekken. De Incaruïnes in de Heilige Vallei, de rieteilanden op het Titicaca-meer, de mysterieuze Nazca-lijnen en de gezellige Witte Stad Arequipa zullen cultuurliefhebbers zeker bekoren. De imposante Andes is dan weer het speelterrein voor sportievelingen die willen hiken langs de beroemde paden van de Inca Trail of kiezen voor de ongereptere Salkantaytrekking. Natuurliefhebbers halen zeker hun hart op tijdens het spotten van Condors aan de Colca Canyon, op de Ballestaseilanden of middenin de jungle bij Puerto Maldonado. 

Bekijk hieronder het aanbod individuele reizen naar Peru. Al onze programma's zijn aanpasbaar en combineerbaar volgens jouw wensen!

Bekijk het aanbod individuele reizen naar Peru

Niet gevonden wat je zocht?

Al onze reisprogramma's zijn aanpasbaar aan je wensen. Een wijziging in de route, een speciale activiteit of een specifiek hotel, alles is mogelijk. Als je dat wil, werken we ook graag een reis 100% op jouw maat uit! 

Vragen? Offerte op maat? Contacteer onze reisexperts!

Empty