Overslaan en naar de inhoud gaan

Canada en de Verenigde Staten zitten niet verlegen om een vierkante kilometer meer of minder. De keuze van je vervoersmiddel zal dan ook bepalend zijn voor je Roadtrip. We zoeken samen met jou uit welke formule het best past bij je route, budget, reisgezelschap en die langgekoesterde droom van jou. 

Bij een Roadtrip met huurwagen en hotels zijn er klassiekers, maar iedereen vult deze formule natuurlijk anders in. De ene huurwagen is immers de andere niet, en hotels verschillen van comfortniveau. Toch liever met de camper(van) op reis, kijk dan even naar onze afzonderlijke uitleg over reizen met de camper in de USA en Canada of campervans

Kies je huurwagen

Een comfortabele wagen is standaard inbegrepen in je Roadtrip. Maar upgraden is altijd mogelijk. Zie je jezelf liever in een Mustang rijden? Of kiezen je gezinsleden unaniem voor een SUV of minivan? En wat met de beschikbare bagageruimte? Wij kijken met plezier na wat de opties zijn voor jouw route en reisperiode. 

Hotels: kies een comfortniveau (of combineer!)

3 comfortniveaus

  • Budget: een combinatie van degelijke 2-sterrenhotels met een goede ligging en 3-sterrenhotels die iets minder centraal gelegen zijn.
  • Comfort: de ideale mix van prijs, kwaliteit en ligging. Door deze hotels in je Roadtrip te verwerken kan je heel wat tijd uitsparen.
  • Deluxe: de betere 3- en 4-sterrenhotels op de meest gegeerde locaties. Profiteer ten volle van alle faciliteiten en verwen jezelf in alle luxe!

In de beschrijving van onze minutieus uitgewerkte Roadtrips vind je een overzicht van alle hotels die we selecteerden. Combinaties en aanpassingen zijn natuurlijk mogelijk!

Combineer zoals je wil

Wist je dat je bij Joker per nacht je comfortniveau kan kiezen? Je betaalt hiervoor geen wijzigingskosten. Een penthouse suite boeken in Las Vegas, een tipi of lodge in Zion National Park? Je betaalt alleen het prijsverschil met een standaardkamer. Klinkt logisch, maar let erop dat niet iedereen deze regel hanteert! Wij dus wel. 

Kinderkorting in hotels

Heel wat hotels bieden kortingen aan voor kinderen tot 12, 16 of zelfs 18 jaar, als ze vergezeld worden van min. 2 betalende volwassenen. Meer info daarover vind je bij elke Roadtrip met huurwagen in Noord-Amerika

Extra speciaal: origineel overnachten in Amerika of Canada

Welk comfortniveau je ook kiest, het mag ook wel eens ongelooflijk uniek zijn. Daarvoor selecteerden we enkele originele accommodaties voor je roadtrip in West-Amerika en op fotogenieke plekken in Oost-Canada

 

 

Duik in ons aanbod

In de USA en Canada bieden we bij Joker meer dan 30 Roadtrips aan. Je kan ze volledig aanpassen zoals je wil, zonder meerkost. Inbegrepen zijn jarenlange expertise, betrouwbare lokale contacten en je 150 pagina's dikke Roadbook, het draaiboek van jouw reis op maat.

De populairste Roadtrips met huurwagen