Overslaan en naar de inhoud gaan

Origineel overnachten

Voeg een uniek verblijf toe aan je rondreis in Peru. Overnacht in een (luxueuze) glamping-tent of dompel je helemaal onder in de lokale cultuur tijdens een homestay. Hieronder vind je op fantastische locaties enkele originele overnachtingsmogelijkheden in Peru. 

Glamping bij Chaska Ocupi (Heilige Vallei)

Homestay in de Colca Canyon

Verblijf bij een lokale familie in de Colca Canyon

Dompel je helemaal onder in de Peruaanse cultuur tijdens deze homestay in de Colca Canyon. Je neemt deel aan het dagelijkse leven van een lokale familie in het dorpje Coporaque. Je kan kiezen tussen verschillende activiteiten, gaande van het melken van een koe tot het oogsten van maïs.

Het leven in de Colca Canyon speelt zich voornamelijk buiten af. Je kan er ook voor kiezen om te gaan paardrijden of een ‘pacha mama’ (moeder aarde)-ritueel mee te maken. Het is zeker geen luxeverblijf, wel een onvergetelijke ervaring!

Belangrijk: Er is geen verwarming op de kamers omdat elektriciteit erg duur is. In de winter krijg je wel een warmwaterkruik om je te verwarmen.

Verblijf middenin de jungle nabij Puerto Maldonado

Verleng je reis met enkele dagen en overnacht middenin de weelderige jungle van het Tambopata-reservaat op een plek die enkel per boot bereikbaar is. Je maakt er wandelingen en boottochten in het woud, tussen de exotische planten, op zoek naar allerlei wildlife zoals verschillende soorten kleurrijke papegaaien, apen en alligators. Tijdens een nachtelijke boottocht zie je misschien wel kaaimannen of capibara’s. Slapen doe je met de geluiden van het oerwoud op de achtergrond, een unieke ervaring.

Wie graag wat meer luxe (en een zwembad) heeft, kiest de Corto Maltes Lodge. De pure jungle-ervaring, die vind je in de Inotawa Lodge. Deze jungleverblijven zijn een optionele vierdaagse verlenging van je reis. 

 

Wil je een originele overnachting boeken?

Deze originele overnachtingen kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. Enkel de jungleverblijven kan je wel apart boeken.

In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Lees hoe dat in zijn werk gaat.

 

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty