Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek de wereld met de kinderen

Wil je eens iets anders dan de klassieke familievakantie?  

  • Een bestemming die zowel ouder, kind als tiener iets bijbrengt?
  • Een intense beleving waar jullie járen later nog over zullen spreken, thuis en op de speelplaats?
  • Geen compromissen moeten sluiten tussen zwembad en een streepje cultuur?

Op reis met het hele gezin

Een écht avontuur waar ouders én kinderen nog lang over zullen napraten en toch 100% zorgeloos op reis? De Joker-reisexperts werken met plezier de perfecte trip uit voor jou en je hele gezin. Of je nu reist met kleine kinderen of met tieners, wij zorgen voor een reisprogramma aangepast aan ieders leeftijd en interesses, zodat het gegarandeerd boeiend wordt voor elk gezinslid! Jij hoeft alleen je bestemming uit te kiezen en je koffers in te pakken, wij zorgen voor de rest.

Bekijk ons aanbod individuele reizen online of vraag advies in je Joker-reiskantoor. De bestemming of reisformule die je in gedachten had niet gevonden online?  Bekijk het stappenplan voor jouw familiereis op maat >>

Huur een campervan en plan een roadtrip in Europa

Met een campervan heb je je wagen en je bed de hele tijd dicht bij je. Dat geeft je een enorme vrijheid én flexibiliteit: je kan rijden/reizen naar waar je maar wil. Bevalt het je ergens, dan blijf je wat langer. Kleurt je bestemming oranje of rood, dan kan je je reisroute makkelijk aanpassen.

Onze kampeerbusjes zijn spiksplinternieuw. Ze zijn compact genoeg om ook de smalle weggetjes langs bergen en door dorpen te bedwingen, en voldoende ruim om comfortabel met het hele gezin te reizen. Een roadtrip met de campervan is een puur avontuur, dicht bij de natuur. De perfecte manier om tot rust te komen, en de perfecte omgeving om urenlang in te ravotten.

Je kan nu je campervan makkelijk huren in België (Brusselse rand). Na de nodige praktische uitleg begint je vakantie richting... jouw favoriete bestemming in België of Europa.

 

Gezinsreizen van Anders Reizen

Jarenlange ervaring met het organiseren van actieve reizen met kinderen en een netwerk van betrouwbare partners en reisbegeleiders vormen de know how die Anders Reizen tot de expert in unieke gezinsvakanties in Europa maakt. Welke belevenissen zal je nooit vergeten? Welke paden heb je nog nooit bewandeld? Dat zijn de vragen die de experts van Anders Reizen zich stellen bij het creëren van hun familiereizen. Vertrek op een duurzame reis met kinderen en ouders, met respect voor de mensen bij wie je te gast bent en met een hart voor de natuur.

Met Anders Reizen kan je reizen met je eigen gezin of met andere gezinnen samen in groep. Je kan ook zelf je reis kiezen om te ondernemen met een groep bevriende gezinnen