Overslaan en naar de inhoud gaan

Reizen is ook: genieten van het avontuur onderweg. Tijdens onze Roadtrips staat het onderweg zijn dan ook centraal. We reizen met de minibus of huurwagen van de ene plek naar de andere en leggen heel wat kilometers af terwijl we genieten van de omgeving. Even pauzeren op een prachtige plek, om dan weer verder te trekken en nieuwe horizonten te verkennen. Het ultieme gevoel van vrijheid! Meerdere deelnemers van de groep kunnen chauffeur zijn.

  • Op onze Europese Roadtrips doorkruisen we, vanuit België, verschillende landen en streken met de minibus. Onze stopplaatsen en een aantal activiteiten liggen min of meer vast. Hoe we er geraken, bepalen we grotendeels zelf, als groep.
  • Bij onze Joker-groepsreizen in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland begint het échte Roadtrip-avontuur op de bestemming. Eenmaal aangekomen, pikken we onze huurwagens op en trekken we de weidse omgeving in.

Op een aantal Roadtrips slapen we meestal in onze eigen Joker-tenten. Af en toe ruilen we die in voor een rustige nacht in een echt bed. Op andere Roadtrips kiezen we steevast voor gezellige hostels, soms in combinatie met één of enkele nachten in een tent.

 

Er zijn Roadtrips specifiek voor jongeren (18 tot 26, en 24 tot 30) en Roadtrips voor alle leeftijden (Joker Avontuur). Op een aantal Roadtrips garanderen we extra slaap- en reiscomfort (Joker Comfort Editions).

Voor 18 tot 26 Voor 24 tot 30 Avontuur Comfort Editions

Joker Go-26: voor 18- tot 26-jarigen

Groepsreizen voor 24- tot 30-jarigen

Joker Avontuur: voor alle leeftijden

Joker Comfort Editions: met extra slaapcomfort onderweg