Overslaan en naar de inhoud gaan

We vroegen vier Joker-groepsreizigers naar hun favoriete bestemming in Europa. Dit zijn hun aanraders!

 

THORE VAN DE WIELE
Bosnië-Herzegovina en Kroatië is mijn favoriet, omdat de reis boordevol spannende activiteiten zit. Tijdens de zipline over de Tara-rivier heb ik mijn hoogtevrees serieus moeten overwinnen! Ook de speedboottocht in Kotor, de geweldige verhalen en getuigenissen over de Balkanoorlog en de prachtige bergwandelingen zijn mij bijgebleven. De reis werd ook afgesloten met een geweldige verrassing. Die kan je zelf ontdekken door deze reis te boeken! ?
Kroatië
Ine Scheirlinck
Corsica is een prachtig eiland dat uitnodigt om te kamperen. ‘s Morgens je tent openen en onmiddellijk genieten van de immens mooie uitzichten over het gebergte. Veel intenser kan het niet worden. Het is ook een zalig gevoel om ‘s avonds op de camping bij een glaasje wijn de ervaringen van de afgelopen dag te delen met de groep en de vele andere trekkers. Om daarna moe maar voldaan bij zonsondergang de tent in te kruipen, en er de dag nadien weer tegenaan te gaan.
Corsica
Anneleen Broeckx
De reis naar Hongarije was super, mijn persoonlijk hoogtepunt was Boedapest. Een magische metropool! We kuierden langs de oevers van de Donau, waanden ons in het Vissersbastion even in Disneyland, bewonderden het uitzicht over de stad vanop de basiliek en namen een bad in vulkanisch warm water in een schitterend historisch gebouw. Voor mij vallen de hoogtepunten van deze stad gewoon niet samen te vatten in dit kleine vakje!
Boedapest
Laura Van de Voorde
Als je van ongerepte landschappen houdt en wilt wegdromen in een kleurrijke natuuromgeving, dan kan ik je IJsland zeker aanraden! Lavavelden en vulkaankraters, kloven en ravijnen, watervallen, geisers, imposante gletsjers en gletsjermeren, warmwaterbronnen om in te ontspannen en last but not least het mysterieuze noorderlicht zullen je ongetwijfeld versteld doen staan.
IJsland

Bekijk de groepsreizen die onze reizigers aanraden

Liever met je eigen reisgezelschap of een andere bestemming?

Misschien is dit ook interessant voor jou?