Overslaan en naar de inhoud gaan

De winnaars van de fotowedstrijd 2022 zijn bekend. De jury en jullie (publieksprijs) kozen elk 3 winnaars uit deze prachtige fotoreeks. Hieronder vind je de 6 winnende foto's! Wie weet vind je hier inspiratie voor je reisbestemming van 2023!

Publieksprijs 1ste plaats: Wouter Van Rompaey - Utah

Wouter ging op groepsreis doorheen het zuidwesten van de Verenigde Staten. Hij nam deze indrukwekkende foto van de Melkweg in het Zion National park in Utah. Proficiat Wouter, jij krijgt een Joker-reiswaardebon van €250.

Publieksprijs 2de plaats: Filip Buelens - Finland

Filip ging op groepsreis naar Finland. Hij trok deze adembenemende foto van de zonsopgang en staat daarmee op de tweede plaats! Hij krijgt een XL-verrassingspakket met handige reisgadgets.

Publieksprijs 3e plaats: Sarah Dierick - Tanzania

Sarah ging op groepsreis naar Tanzania. Ze nam deze foto van een giraf in het Ruaha National Park en belandt hiermee op plaats 3 van de publieksprijs. Ze wint een verrassingspakket met handige reisgadgets. Proficiat!

1ste prijs van de Jury: Werner Dierckx - IJsland

Werner ging op individuele reis naar IJsland. Hij trok een prachtige close-up van de Dynjandi waterval en wint daarmee de fotowedstrijd van de Jury, proficiat! Werner krijgt een reiswaardebon van €250.

2de prijs van de Jury: Robin Thienpont - Marokko

Robin ging op groepsreis naar Marokko. Hij ontmoette deze dromedaris tijdens zijn tocht in Merzouga. Proficiat Robin, jij wint een XL-verrassingspakket met handige reisgadgets!

3de prijs van de Jury: Lena Hertoge - Tanzania

Lena ging op groepsreis naar Tanzania. Ze maakte dit beeld van kinderen op straat tijdens haar fietstour doorheen Nungui. Ze wint een verrassingspakket met handige reisgadgets. Proficiat Lena!

Misschien is dit ook interessant voor jou?