Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij de filmpjes die onze reizigers afgelopen jaar maakten kan je helemaal wegdromen. Als we je er enkelen mogen aanraden laat het dan deze drie aftermovies en 3 Reels/Tiktoks zijn. Want deze toppers wonnen onze Joker Filmpjeswedstrijd 2022. Kan je er niet genoeg van krijgen? Bekijk dan meer video's gemaakt door onze reizigers op Youtube

De beste Aftermovies

1. Zuid-Korea - Natasja Van der Jonckheyd

Natasja ging op groepsreis naar Zuid-Korea en maakte deze geweldige aftermovie met K-pop vibes. Zo lijkt het of ook wij er bij waren! Het land heeft erg veel te bieden: de populaire cultuur, overheerlijk streetfood, de prachtige natuur en de wonderlijke tempels. Geniet even mee van deze beelden! Natasja wint een Joker-reiswaardebon van €350. Proficiat!

2. IJsland - Lien Van Kerschaver

Lien ging op groepsreis naar IJsland. Zo te zien genoot ze op de expeditie van de fenomenale gletsjers, lavalanden en stomende rivieren. Naast de expedities kan je met Joker ook op roadtrip door IJsland. Met deze sfeervolle aftermovie wint Lien een XL-verrassingspakket met handige reisgadgets, proficiat!

3. Tanzania Kilimanjaro - Sofie Mortier

Sofie Mortier beklom de Kilimanjaro op groepsreis naar Tanzania. Wat een tocht en wat een topgevoel! Met deze vrolijke aftermovie wint ze een verrassingspakket met handige reisgadgets, proficiat!

De beste TikToks & Reels

1. Thailand - Emmelien Van Rooy

Emmelien ging op groepsreis naar Thailand en maakte deze sfeervolle TikTok. On top of the world in Thailand ontdek je de prachtige natuur en boeiende cultuur. Emmelien wint een Joker-reiswaardebon van €150!

2. IJsland - Jobbe Van Stichel

Jobbe ging op groepsreis naar IJsland. Hij maakte deze leuke TikTok van de indrukwekkende natuur. Hij staat door de Jury op plaats twee en krijgt een XL-verrassingspakket met handige reisgadgets.

@j0bb3 🇮🇸 POV: you have found your peace in Iceland @quitovanroose #iceland #vacation ♬ SNAP - High and Fast - Rosa Linn

3. Zuid-Korea - Corneel Eerens

Corneel ging op groepsreis naar Zuid-Korea. Het land is heel divers, je vindt er wondermooie natuur, drukke grootsteden en lekker eten. Corneel wint met deze TikTok een verrassingspakket met handige reisgadgets.

Misschien is dit ook interessant voor jou?