Overslaan en naar de inhoud gaan

Een mix van high-tech en traditie in de steden, mistige wouden en schilderachtige bergen op het platteland, een heerlijke Japanse keuken en de aangrijpende geschiedenis van Hiroshima. Japan is een land vol indrukken die je niet meer loslaten.

Hieronder kan je ons aanbod kant-en-klare individuele reizen ontdekken. Al deze programma's kan je nog aanpassen aan je eigen wensen.

Vind je niet helemaal wat je zoekt of wil je reizen naar een totaal andere regio in Japan? Onze reisexperts in de Joker-reiskantoren helpen je graag op weg met meer formules en mogelijkheden, persoonlijk advies, uitgebreide reisexpertise en dat allemaal in samenwerking met betrouwbare lokale contacten. We stippelen graag de reis van je leven voor je uit, voor elk budget en elke leeftijd!

 

Op deze pagina vind je de volgende informatie:

  1. Individuele programma's
  2. Optionele excursies en activiteiten
  3. Japan Rail Pass

Bekijk onze individuele reizen in Japan

Personaliseer je individuele reis met onze optionele excursies!

Geïnteresseerd om een individuele rondreis naar Japan te boeken en wil je deze graag aanvullen met enkele leuke excursies? Geen probleem! Bekijk ons aanbod excursies hieronder.

Enkel een Japan Rail Pass nodig? Dat kan!

Ben je niet op zoek naar een uitgewerkt programma voor je Japan reis, maar wel naar een Japan Rail Pass? Bij Joker kan je ook terecht om enkel je Japan Rail Pass te boeken. Klik hieronder voor alle informatie omtrent het boeken en het gebruik van een Japan Rail Pass.

Reisinspiratie!