Overslaan en naar de inhoud gaan

Een fietstocht door de steegjes van Kyoto? Een sumowedstrijd bijwonen? Je wagen aan de kunst van het maken van sushi? Of liever onder begeleiding van een lokale gids het bruisende Tokyo verkennen?

Met deze excursies breng je extra kleur aan jouw Individuele Rondreis naar Japan. Maar wacht niet te lang. Zo ben je 100% zeker dat je deze schitterende ervaringen kan beleven.

Heb je enkel een Japan Rail Pass nodig voor je reis naar Japan? Geen probleem, boek bij Joker je JR Pass!

Jutta B.
Onze reis naar Japan was een geweldige ervaring. Het land is buitengewoon exotisch en vaak waren we de enige westerlingen. Dankzij de tips van Joker hadden we elke dag inspiratie voor eigen activiteiten.

Inspiratie voor ervaringen in Japan

Breid je reis uit met meer memorabele belevingen

Enkel een Japan Rail Pass nodig? Dat kan!

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty