Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil je samen met je kinderen grenzen gaan verleggen buiten Europa? Kijk dan zeker eens naar onze individuele reizen in gezinsvriendelijke bestemmingen als Sri Lanka, Noord-Amerika, Tanzania, Zuid-Afrika... Sommige programma’s hebben we helemaal op maat van kinderen ontworpen: logies, afstanden, reistempo, activiteiten enz. Dit zijn op en top familiereizen (en dragen ook het label "familiereizen"). De meeste andere individuele reizen kan je natuurlijk ook met je gezin doen. Zoek je een bepaalde activiteit of excursie die op jouw gezinsvakantie niet mag ontbreken, dan passen we op vraag de rondreis aan. 

Ook wie graag samen met andere gezinnen op reis gaat, kan bij ons terecht. Wij werken samen met Intrepid Travel, die familiereizen organiseren voor groepen van 3 à 5 gezinnen

Kinderkorting op hotel

Heel wat hotels bieden kortingen voor kinderen. Bij elke reis vermelden we of dat het geval is en tot welke leeftijd. 

Vervoer

Dat varieert van land tot land, afhankelijk van hoe comfortabel zelf rijden er is. In de VS en Canada rij je zelf. Is dat met een huurwagen (cruisen in een Mustang!), een camper of een campervan: dat kies je zelf! Een familievakantie in een camper(van) is natuurlijk een gewéldige reiservaring, en de wegen en kampeerplekken bij de nationale parken in Noord-Amerika zijn een perfect match voor je kampeerbusje of mobilhome. Zéker eens overwegen!

Op bestemmingen als Sri Lanka of Tanzania zorgen we voor een auto met chauffeur die jullie door het land gidst. Zo heb je echt die zorgeloze gezinsvakantie waar je naar uitkeek, zonder dat je zelf moet navigeren.

Populaire familiereizen op verre bestemmingen

Leestips voor je familievakantie in de USA of Canada

Met andere gezinnen op groepsreis met Intrepid Travel

Naast onze individuele reizen, bieden we je bij Joker ook graag de familiereizen van Intrepid Travel aan, waarbij 3 à 5 gezinnen samen een actieve rondreis maken. Een groepsreis voor gezinnen dus, waarbij er extra veel speelkameraden en gesprekspartners zijn, natuurlijk! Lijkt je dat wat, kijk dan zeker eens bij het aanbod van Intrepid Travel. Het is, net als Joker, een duurzame reisorganisatie die zowel Europese bestemmingen als verre bestemmingen in het gamma heeft en in kleine groep reist. Omdat je je in een internationaal gezelschap bevindt, is de voertaal Engels. En maakt je gezin vrienden over de hele wereld!

Waarom je reis van Intrepid Travel bij Joker boeken? 

  • Je Nederlandstalige Joker-reisexpert blijft je aanspreekpunt voor alle vragen over reizen in internationale groep.
  • We regelen ook je vliegticket of ander vervoer voor jou (want je internationale vlucht is niet inbegrepen in de familiereis van Intrepid Travel). Wist je trouwens dat wie een reis en een vliegticket samen boekt, vaak recht heeft op goedkopere vliegtarieven die je niet online kan vinden? De combinatie vliegticket + reis maakt ook dat je gedekt bent door het Belgische Garantiefonds Reizen
  • We zorgen voor een aangepaste reisverzekering, eventuele extra overnachtingen, transfers of zelfs een vervolg op je reis als je langer wil blijven.

Tips voor familiereizen van onze Joker-collega's

Liever op familievakantie in Europa?