Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij Joker hebben we enkele reizen naar Alaska die je met je eigen gezelschap kan doen. Al deze reizen zijn zorgvuldig door onze experts samengesteld en je kan ze bovendien aanvullen met excursies.

Ga op zoek naar orka's of walvissen tijdens een kajaktocht! Ga met een watervliegtuig naar het Katmai National Park om grizzlyberen te spotten! Wat ons betreft allemaal must-do's als je in Alaska bent! Je boekt deze excursies samen bij je individuele reis. Je doet dit best ruime tijd op voorhand. Dan heb je gegarandeerd nog plaats! 

Niet te missen in Alaska

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty