Overslaan en naar de inhoud gaan

Verken de leukste wandeling van Talkeetna met een geweldige natuurgids en laat je verbazen door de pracht van de natuur na iedere bocht. Ga op zoek naar ijsvogels op de meren, elanden en beren in de bossen en met wat geluk, kan je zelfs Mt. Denali aan de horizon zien. Je lokale gids vertelt je verhalen over ontmoetingen met dieren in het wild, het leven in Talkeetna en hoe inheemse mensen hier vroeger overleefden in dit wilde land. De wandeling zelf is ongeveer 8 kilometer lang.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 3 uur
  • Dagelijks mogelijk van 25 mei tot 11 september
  • Vertrek om 18u00
  • Minimum 2 personen
  • Maximum 10 personen

 

Prijs

Volwassene Kind (4-11 jaar)
€ 79 € 56

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Alaska'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!