Overslaan en naar de inhoud gaan

Toen de Kennecott Copper Corporation in 1938 abrupt de stad Kennicott verliet, lieten ze hun uitrusting, hun gebouwen en hun persoonlijke bezittingen achter. De verhalen over hun ontdekkingen, doorzettingsvermogen en vindingrijkheid leven echter nog steeds voort.

Kom kijken hoe het was om in deze afgelegen wildernis te leven en werken, terwijl je door de stad reist met een deskundige gids. Luister naar verhalen over geluk, hardnekkige mannen en vrouwen en tragische eindes en verken prachtige historische gebouwen.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 2 uur
  • Dagelijks mogelijk van 29 mei tot 12 september
  • Vertrek om 09u30, 13u30 en 15u30

 

Prijs

Volwassene Kind (0-12 jaar)
€ 38 € 21

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Alaska'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!