Overslaan en naar de inhoud gaan

Op een heldere dag biedt deze tocht door het park een prachtig uitzicht op Mt. Denali en heb je uitstekende mogelijkheden om wilde dieren te spotten. In het park leven grizzlyberen, elanden, kariboes, wolven, dalschapen, en veel meer. Eens aangekomen aan Mile Marker 45 kan je uitstappen en een wandeling maken op je eigen tempo.

Mochten jij of een medepassagier tijdens de rit een dier spotten, roep dan simpelweg 'STOP'! De chauffeur/gids stopt onmiddellijk zodat iedereen de kans krijgt om een leuke foto te maken. De shuttlebus is het beste vervoersmiddel van Denali NP. Je kan ervoor kiezen om eender wanneer uit of op te stappen om foto's te maken of gewoon al wandelend tijd door te brengen in het hart van Denali.

 

Praktisch

  • Duur: 4,5 uur
  • Dagelijks mogelijk van 1 juni tot 16 september
  • Vertrek vanaf 07u00
  • De toegang tot het Denali National Park is ter plaatse te betalen (15USD)
  • Neem zeker je eigen eten en drinken mee! In het park zelf kan je niets kopen.

 

Prijs

Volwassene Kind (0-15 jaar)
€ 41 Gratis

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Alaska'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!