Overslaan en naar de inhoud gaan

Ervaar tijdens deze kajaktocht de prachtige vergezichten, berggletsjers en zeeleven van Resurrection Bay. De trip begint met een korte busrit waar er verhalen verteld worden over de geschiedenis van Seward. Aan de Lowell Creek Waterfall wordt er ook nog even halt gehouden om enkele foto’s te nemen voor je de gidsen ontmoet.

Je hebt tijdens het kajakken de kans om wildlife te spotten zoals zeeotters, zeehonden en zeearenden. Van eind juli tot eind augustus vaar je hier tussen de springende zalm. Er kan ook nog gestopt worden om een korte strandwandeling te maken, of kajak in de nazomer nog langs een stroom waar de zalmen hun eitjes leggen.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 4 uur
  • Dagelijks mogelijk van 1 mei tot 12 september
  • Vertrek om 07u30 en 11u30
  • Perfect voor beginners
  • Kinderen vanaf 8 jaar mogen samen met een volwassene kajakken (tweepersoons kajak)

 

Prijs

Volwassene  
€ 162  

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Alaska'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!