Overslaan en naar de inhoud gaan

Vertrek in een comfortabele motorboot naar de Columbia Glacier. Hier peddel je te midden van de statige ijsbergen! Ga op zoek naar walvissen, beren en andere dieren die je hier kan spotten!

De Columbia Glacier is de op één na grootste gletsjer in Alaska, maar sinds het begin van de jaren tachtig is deze aan het smelten en laat een 20 kilometer lange, met ijsbergen bezaaide, fjord in zijn kielzog achter. Een watertaxi brengt je na meer dan 5 uur activiteit terug naar Valdez.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 10 uur (4 uur peddelen en 1 uur lunchpauze)
  • Dagelijks mogelijk van 24 mei tot 10 september
  • Vertrek om 08u00
  • Minimum 4 personen

 

Prijs

Volwassene Kind (8-13 jaar)
€ 387 € 285

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Alaska'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!