Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze uitstap neemt je mee naar het hart van de goudvelden van de Tanana Valley, waar de geschiedenis tot leven komt! Je eerste stop van deze twee uur durende tour is een close-up van de Trans Alaska Pipeline, een wonder van moderne techniek en onderdeel van de grootste industrie in Alaska. Vervolgens maak je een ritje op een replica van de Tanana Valley Railroad, nabij enkele van de originele sporen. De trein stopt naast de baggermachine. Hier geven mijnwerkers een demonstratie hoe goudzoekers werken in Alaska.

Tijd voor het echte werk! Op het einde van de tour krijg je een eigen zak met het zogenaamde ‘pay dirt’ en een pan, waarmee je op eigen kracht het goud kan uitwassen.

 

Praktisch

  • Duur: +/- 2 uur
  • Dagelijks mogelijk van 21 mei tot 15 september
  • Vertrek om 10u30 en 13u45

 

Prijs

Volwassene Kind (3-12 jaar)
€ 58 € 40

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Alaska'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!