Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens deze 6-uur durende cruise verken je het Kenai Fjords National Park en de Chiswell-eilanden. Onderweg heb je kans om orka’s, walvissen, papegaaiduikers, zeearenden, Stellerzeeleeuwen, otters, en nog veel meer te spotten. De kapitein probeert je zoveel mogelijk landschappen, gletsjers en wildlife te laten zien. Ook is er een ervaren en enthousiaste National Park Ranger aan boord, die graag zijn of haar kennis deelt van het Kenai Fjords National Park.

Je vaart onder andere tussen de ijsbergen nabij de machtige Holgate Glacier, terwijl je uitkijkt naar gigantische brokken gletsjerijs die afbreken en in de oceaan storten. Als lunch kan je genieten van een lekkere wrap! Hou ook tijdens het eten zeker het landschap en het water in de gaten!

 

Praktisch

  • Duur: +/- 6 uur
  • Dagelijks mogelijk om 8u00 van 17 mei tot 7 september
  • Dagelijks mogelijk om 11u30 van 1 mei tot 26 september

 

Prijs

Volwassene Kind (0-11 jaar)
€ 230 € 123

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Alaska'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!