Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegen vanuit Chitina is de beste manier om in McCarthy/Kennicott te geraken. De 20 minuten durende vlucht is bovendien echt de moeite waard.

Zo vlieg je voorbij de 5000 meter hoge Mt. Blackburn met z'n Kennicott- en Rootgletsjers en over de Erie Mine. Tijdens de vlucht vertelt de piloot wat over de fauna en flora van deze regio, alsook over de aanwezigheid van de mijnwerkers die hier vroeger werkten en woonden. Naast al de prachtige uitzichten die je vanuit de vlucht kunt bewonderen, spaar je bovendien een rijtijd van 3 à 4 uur op een gravelweg uit!

Praktisch

  • Duur: +/- 20 minuten
  • Dagelijks mogelijk van 29 mei tot 12 september
  • Verschillende vertrekken per dag mogelijk
  • Maximum toegelaten bagage is 13kg (zachte bagage aangeraden)

 

Prijs

Volwassene  
€ 240  

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Alaska'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!