Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zondag 8 december vindt al voor de 34e keer de Landencocktail plaats in Mechelen, dé reisbeurs over de avontuurlijke en duurzame reizen in kleine groep van Joker en Anders Reizen. Het moment om jouw groepsreisbestemming voor 2020 te kiezen!

Op het programma staan geanimeerde voorstellingen door enthousiaste reisbegeleiders en heel veel infotafels waar je al je vragen kwijt kan tijdens een face-to-face gesprek met een ervaren reisbegeleider! 

Kan je niet op 8 december? We organiseren ook in december en januari "Kennismaking met groepsreizen van Joker: hoe en wat?" in Hasselt, Kortrijk en Gent.

Wat mag je zeker niet missen op de Landencocktail?

 • Reisvoorstellingen van 11u tot 18u die je een heel goed beeld geven van wat je kan verwachten van een specifieke groepsreis van Joker of Anders Reizen

TIP: Is Joker nog onbekend terrein voor jou en twijfel je nog of reizen met Joker echt iets voor jou is? Ga dan zeker naar een van de "Joker voor beginners"-sessies.  

 

 • De infotafels: Schuif aan tafel bij onze reisbegeleiders, zij vertellen je met veel enthousiasme over de reizen die zij hebben begeleid en waar jij maar al te graag meer over wilt te weten komen!  Via ons Facebook event houden we je op de hoogte over de reizen waarover we je graag meer vertellen. 

Wat kan je doen aan de Joker-infostand?

 • Stel al je vragen over de 3 Joker-formulesJoker AvontuurJoker Comfort Editions & Joker Go-26. Je vindt er ook informatie over reizen in internationale groep.
 • De nieuwe Joker-brochures staan te wachten om door jou te worden meegenomen naar huis! Kom ze oppikken aan de Joker-stand. 
 • Boek jouw reis of neem een optie. Zo overtuigd geraakt van die ene groepsreis dat je onmiddellijk een optie wil nemen of, waarom ook niet, je plaats vastleggen? Iedereen die een reis boekt op de Landencocktail mag dit meteen vieren op het dakterras met een heerlijke cocktail en een prachtig uitzicht. 

Ook andere reisorganisaties staan voor jou paraat om je meer uitleg te geven over hun groepsreizen: 

 • Anders Reizen: Wandelvakanties in groep. Ook groepsreizen voor jongeren (18 -34 jaar) en gezinnen
 • Sawadee: wereldwijde groepsreizen, ook voor gezinnen en singles. Ze hebben ook een interessant aanbod fietsvakanties.

 

Wat kan je doen aan de Karavaan-stand?

Reisbegeleider worden?

Onze avontuurlijke groepsreizen worden begeleid door de reisbegeleiders van Karavaan. Wil jij ook reisbegeleider worden?

Schrijf je dan in voor het infomoment om 10u. Daarna kan je zeker nog terecht bij de Karavaanstand met al je vragen. 

 

Heel het jaar door een heerlijk reisgevoel, dicht bij huis

Karavaan organiseert heel het jaar door activiteiten en minitrips in en rond België voor jongeren rond 30 jaar. Een workshop trekkingstechnieken of een sessie rugzakologie? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze liftwedstrijd, de Roadtrip, is ondertussen zowat legendarisch. Je lift naar een onbekende bestemming langs verschillende checkpoints waar je opdrachten tot een goed einde zult moeten brengen.

Je kan je op de Landencocktail aan de infostand als eerste inschrijven voor deze en andere activiteiten in 2020!  

Praktisch

 • Zondag 8 december 2019 van 11u tot 18u
 • Congres- en erfgoedcentrum Lamot in Mechelen, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen. 
 • Je kan gemakkelijk met de trein komen. Dan heb je een pittoreske wandeling langs het water. Hier vind je de route.

 • Kom je toch met de auto? Dan parkeer je best op de goedkopere randparkings, op wandelafstand van de Landencocktail. Bekijk het overzicht van de transport- en parkeermogelijkheden.

 • Ook de Kerstmarkt van Mechelen vliegt dan uit de startblokken vlakbij Lamot! Ideaal om na de Landencocktail het boeken van je reis in kerststijl te vieren.  

 • Gratis maar je moet je wel online registreren >> 

Zet je op aanwezig op ons Facebookevent en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de Landencocktail. 

Deze reisbeurs is een initiatief van Joker, Anders Reizen en Karavaan