Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar je groepsreisbestemming voor 2019? Zak dan zeker op zondag 2 december 2018 af naar Mechelen voor de 33e editie van onze reisbeurs Landencocktail. Op het programma: info over honderden avontuurlijke en duurzame reizen in kleine groep, voorstellingen door enthousiaste reisbegeleiders en heel veel infotafels waar je al je vragen kwijt kan tijdens een face-to-face gesprek met een ervaren reisbegeleider! 

Praktische informatie

Zet je op aanwezig op ons facebookevent en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de Landencocktail. 

Deze reisbeurs over groepsreizen is een initiatief van Joker, Anders Reizen en Karavaan

Wat kan je doen op de reisbeurs Landencocktail?

1. Persoonlijk gesprek met een reisbegeleider

Aan de bijna honderd infotafels over bijna elke bestemming van Joker of Anders Reizen vind je een enthousiaste reisbegeleider, vaak voorzien van foto's, kaarten en een heleboel reisverhalen. Vuur gerust al je vragen en twijfels op hem/haar af tijdens een persoonlijk gesprek met deze ervaringsdeskundigen! Enkele dagen voor de Landencocktail vind je het overzicht van alle infotafels en de momenten waarop je er info kan gaan vragen. Zo kan je je bezoek alvast plannen. 

2. Reisvoorstellingen

Ervaren reisbegeleiders nemen je tijdens deze voorstellingen mee naar hun favoriete bestemming. Aan de hand van inspirerende foto's van hun reizen maak je kennis met een land, de natuur en de plaatselijke bevolking. En wordt het je duidelijk op welke manier we bij Joker en Anders Reizen op een duurzame manier en in kleine groep een regio verkennen.

Er zijn ook enkele speciale voorstellingen, waaronder "Joker voor beginners" met informatie voor wie nog niet eerder met Joker in groep op reis ging. 

Enkele reisvoorstellingen van de vorige editie kan je hier online herbekijken

3. Infostands

  • Joker en Anders reizen: praktische vragen over je reis, optie nemen op een reis of een reis boeken
  • Karavaan: voor iedereen die geïnteresseerd is om de opleiding tot reisbegeleider te volgen, of wil deelnemen aan hun activiteiten voor -31-jarigen