Overslaan en naar de inhoud gaan

De Landencocktail is dé reisbeurs om jouw groepsreisbestemming voor 2023 te kiezen! Hier leer je het aanbod kennen van Joker en Anders Reizen.

Op het programma: info over honderden avontuurlijke en duurzame reizen in kleine groep, geanimeerde voorstellingen door enthousiaste reisbegeleiders en heel veel infotafels waar je al je vragen kwijt kan tijdens een face-to-face gesprek met een ervaren reisbegeleider!. Dàt staat er op de agenda van onze 35e editie van de Landencocktail, onze reisbeurs over Joker-groepsreizen.

Waar? Congrescentrum Lamot, Mechelen
Wanneer? Zondag 11 december 2022 van 11u tot 17u
Inschrijven? Dat kan gratis via deze link.

Wat mag je zeker niet missen op de Landencocktail in december 2022?

TIP: Is Joker nog onbekend terrein voor jou en twijfel je nog of reizen met Joker echt iets voor jou is? Ga dan zeker naar een van de "Joker voor beginners"-sessies.  

Ook Anders Reizen zal meermaals een algemene voorstelling geven over hun wandelreizen in groep.

  • De infotafels: Schuif aan tafel bij onze reisbegeleiders, zij vertellen je met veel enthousiasme over de reizen die zij hebben begeleid en waar jij maar al te graag meer over wilt te weten komen!

Wat kan je doen aan de Joker-infostand?

Ook Anders Reizen staat voor jou paraat om je meer uitleg te geven over hun groepsreizen: 

  • Anders Reizen: Wandelvakanties in groep, voor iedereen die ouder is dan 18 en voor gezinnen met kinderen. Ook groepsreizen voor jongeren (18 -34 jaar)

Wat kan je doen aan de Karavaan-stand?

Reisbegeleider worden?

Onze avontuurlijke groepsreizen worden begeleid door de reisbegeleiders van Karavaan. Wil jij ook reisbegeleider worden? Dan kan je bij Karavaan terecht met al je vragen op hun infomoment om 10u, hiervoor moet je je apart inschrijven via deze link.

Heel het jaar door een heerlijk reisgevoel, dicht bij huis

Karavaan organiseert heel het jaar door activiteiten en minitrips in en rond België voor jongeren tot en met 30 jaar. Een workshop trekkingstechnieken of een sessie rugzakologie? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze liftwedstrijd, de Roadtrip, is ondertussen zowat legendarisch. Je lift naar een onbekende bestemming langs verschillende checkpoints waar je opdrachten tot een goed einde zult moeten brengen.

Je kan je op de Landencocktail aan de infostand als eerste inschrijven voor deze en andere activiteiten in 2023!  

Praktisch

  • Zondag 11 december 2022 van 11u tot 17u
  • Congres- en erfgoedcentrum Lamot in Mechelen, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen. 
  • Je kan gemakkelijk met de trein komen. Dan heb je een pittoreske wandeling door het centrum of langs het water. 
  • Kom je toch met de auto? Dan parkeer je best op de goedkopere randparkings, op wandelafstand van de Landencocktail. Bekijk het overzicht van de transport- en parkeermogelijkheden.
  • TIP: je kan op 11 december gratis met de shopping shuttle over het water van aan de Keerdokkaai tot aan de Haverwerf (vlakbij Lamot). Deze nieuwe parking aan de Keerdokkaai is gratis tot het einde van het jaar. Meer info >>

     

Deze reisbeurs is een initiatief van Joker, Anders Reizen en Karavaan