Overslaan en naar de inhoud gaan

Na lang twijfelen, wikken en wegen, hebben we beslist om de Landencocktail, onze reisbeurs over Joker-groepsreizen, te annuleren. Omwille van de hoge coronacijfers en bijhorende quarantaines is een reisbeurs met bijna 30 reisvoorstellen en meer dan 100 infotafels volgens ons niet haalbaar.

We zitten hier wel nog steeds te popelen om meer te horen over al jullie reiswensen en -plannen. En kunnen niet wachten om jullie te vertellen over al onze reizen.

Daarom organiseren we in februari en maart verschillende online reisvoorstellingen én infomomenten waarbij je met onze reisbegeleiders in gesprek kan gaan.

We beginnen zondag 13 februari met een online infomoment over de expedities. Je kan hier ook praten met de reisbegeleiders, net zoals op de Landencocktail.

 

Wat mag je zeker niet missen op de Landencocktail in december 2022?

  • Reisvoorstellingen van 11u tot 17u die je een heel goed beeld geven van wat je kan verwachten van een specifieke groepsreis van Joker of Anders Reizen

TIP: Is Joker nog onbekend terrein voor jou en twijfel je nog of reizen met Joker echt iets voor jou is? Ga dan zeker naar een van de "Joker voor beginners"-sessies.  

 

  • De infotafels: Schuif aan tafel bij onze reisbegeleiders, zij vertellen je met veel enthousiasme over de reizen die zij hebben begeleid en waar jij maar al te graag meer over wilt te weten komen!  Via ons Facebook event houden we je op de hoogte over de reizen waarover we je graag meer vertellen. 

Wat kan je doen aan de Joker-infostand?

  • Stel al je vragen over de 3 Joker-formulesJoker AvontuurJoker Comfort Editions & Joker Go-26. Je vindt er ook informatie over reizen in internationale groep.
  • De nieuwe Joker-brochures staan te wachten om door jou te worden meegenomen naar huis! Kom ze oppikken aan de Joker-stand. 
  • Boek jouw reis of neem een optie. Zo overtuigd geraakt van die ene groepsreis dat je onmiddellijk een optie wil nemen of, waarom ook niet, je plaats vastleggen?

Ook andere reisorganisaties staan voor jou paraat om je meer uitleg te geven over hun groepsreizen: 

 

Wat kan je doen aan de Karavaan-stand?

Reisbegeleider worden?

Onze avontuurlijke groepsreizen worden begeleid door de reisbegeleiders van Karavaan. Wil jij ook reisbegeleider worden? Dan kan je bij Karavaan terecht met al je vragen.

 

Heel het jaar door een heerlijk reisgevoel, dicht bij huis

Karavaan organiseert heel het jaar door activiteiten en minitrips in en rond België voor jongeren rond 30 jaar. Een workshop trekkingstechnieken of een sessie rugzakologie? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze liftwedstrijd, de Roadtrip, is ondertussen zowat legendarisch. Je lift naar een onbekende bestemming langs verschillende checkpoints waar je opdrachten tot een goed einde zult moeten brengen.

Je kan je op de Landencocktail aan de infostand als eerste inschrijven voor deze en andere activiteiten in 2022!  

Praktisch

Zet je op aanwezig op ons Facebookevent en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de Landencocktail. 

Deze reisbeurs is een initiatief van Joker, Anders Reizen en Karavaan