Overslaan en naar de inhoud gaan

Naast de eigen Nederlandstalige groepsreizen biedt Joker ook groepsreizen aan in internationale groep. Het grote voordeel is dat jij zo kan kiezen uit veel meer vertrekdata en bestemmingen. Je vliegticket boek je apart, zodat je ook langer ter plaatse kan blijven als je wil. Hiervoor werken we samen met internationale partners. Stuk voor stuk zijn het zorgvuldig uitgekozen reisorganisaties die onze waarden delen. Ze staan garant voor avontuurlijke reizen in kleine groep, met contact met de lokale bevolking en op een duurzame manier. 

Reizen in internationale groep

Voordelen van reizen in internationale groep

  • Je kan kiezen uit een enorm groot aantal bestemmingen, reisroutes, reisformules en vertrekdata
  • Je kiest uit een groot aantal reisformules zoals fietsreizen, boottrips, reizen alleen voor jongeren, extra comfortabele vakanties en nog veel meer!
  • Je transport is niet inbegrepen, zodat je ervoor kan kiezen om langer ter plaatse te blijven, een trip te integreren in je eigen reis of meerdere reizen te combineren. 
  • Je reist in een internationaal gezelschap, de voertaal is Engels. De perfecte manier om vrienden te maken over de hele wereld!

Waarom je reis in internationale groep bij Joker boeken? 

  • Je Joker-reisexpert is je aanspreekpunt voor alle vragen over reizen in internationale groep.
  • We regelen ook je vliegticket of ander vervoer voor jou. Wie een reis en een vliegticket samen boekt, heeft vaak recht op goedkopere vliegtarieven die je niet online kan vinden. 
  • We zorgen voor een aangepaste reisverzekering, eventuele extra overnachtingen, transfers of zelfs een vervolg op je reis!
  • Je hebt steeds een aanspreekpunt bij onverwachte gebeurtenissen. 
  • Je geniet geregeld van exclusieve kortingen. We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief of Facebookpagina

Onze partners voor reizen in internationale groep

Intrepid Travel

Intrepid Travel organiseert rondreizen in kleine groep (Engelstalig) en op een duurzame manier. Je kiest uit bestemmingen wereldwijd en drie verschillende comfortniveaus. Speciaal in hun aanbod zijn Food Tours, Adventure Cruises met een (zeil)schip van max 50 personen en reizen voor jongeren tussen 18 en 29 jaar.

Exodus Travels

Met Exodus Travels reis je de wereld rond in kleine groep (Engelstalig), met een beperkte (ecologische) impact. De reizen zijn een mix van cultuur, natuur en actie, al kan je ook kiezen voor een specifieke themareis. Hun specialiteit zijn fietsreizen, trekkings en wandelreizen, maar er zijn ook andere thema's zoals 'safari' of 'festival'.

G Adventures

Met G Adventures reis je in kleine groep op een avontuurlijke manier. Je kiest uit 2 comfortniveau's, of voor reizen met extra veel actie voor wie wil. Daarnaast kies je uit een zeer ruim aanbod van subformules en themareizen, zoals reizen voor 18 - 39 jaar, Local Living, zeilreizen, treinreizen, kleinschalige riviercruises enzovoort.

Heritage Expeditions

Heritage Expeditions brengt je per expeditieschip naar de meest ontoegankelijke gebieden ter wereld. Denk bijvoorbeeld aan het verre oosten van Rusland, de South Pacific of de (sub)antarctische gebieden. Het schip is comfortabel maar niet luxueus, de ervaringen zijn onvergetelijke en once in a lifetime!

Quark Expeditions

Quark Expeditions is dé specialist in poolreizen. Met een expeditieschip reis je naar de Noordpool, Zuidpool of nabij gelegen gebieden zoals Spitsbergen, Groenland, IJsland, de Falklandeilanden, enz. Uiteraard gebeurt alles onder deskundige begeleiding en met zeer veel aandacht voor het kwetsbare ecosysteem en het milieu. 

Empty