Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook tijdens de tweede helft van 2018 namen jullie fantastische foto’s op reis. Onze jury koos uit alle inzendingen 7 winnaars, terwijl jullie één foto richting publieksprijs stemden. Kijk en geniet!

Benieuwd welke reisvideo's onze jury het meest konden bekoren? Snel naar de winnaars van de filmpjeswedstrijd >>

1. William Leysen – Peru

William ging op Joker groepsreis naar Peru. Tijdens een tocht op weg naar de kleurrijke Rainbow Mountain, vergezeld door alpaca’s, maakte hij deze sportieve foto.

2. Dirk Plessers – Namibië

Vanuit Swakopmund met de 4x4 door de Namib woestijn, op zoek naar allerlei leven zoals slangen of kameleons en met een gids die je alles leert over de geologie van de woestijn. Tijdens de groepsreis naar Namibië beleef je het, en dankzij Dirk krijg je ook een héél mooi beeld van hoe zo’n trip er uit ziet!

Dirk wint een waardebon van €250 voor de aankoop van een Tamron-objectief voor een digitale reflexcamera.

3. Jonathan Vanooteghem – Marokko

De prachtige woestijn in Marokko laat het kind in ieder van ons weer naar boven komen. Van een duin naar beneden hollen is heerlijk, maar sandboarden is een nóg grotere uitdaging! Durf jij het aan, bijvoorbeeld net als Jonathan op reis in Marokko?

4. Thomas Janssens - Indonesië

Thomas reisde in groep naar de eilanden Java & Bali in Indonesië, een reis waarop je ook enkele machtige vulkanen beklimt. Deze kundige long-exposure foto werd genomen vanop een punt met prachtig ochtendlijk uitzicht over de Bromovulkaan.

5. Steven Michiels - Rwanda

Tijdens de Joker-groepsreis naar Rwanda & Oeganda brachten Steven en zijn groep een bezoekje aan een school. De stijl van lesgeven van de dynamische leerkracht op deze foto werd gesmaakt!

6. Lien Matthijs – Jordanië

Lien trok naar Jordanië met onze internationale partner Exodus Travels. Ze nam deze foto bij zonsondergang in Wadi Rum, aan de vooravond van een trekking.

7. Stijn Bogaerts – Indonesië

Stijn maakte een rondreis in Indonesië. In het drukke Jogjakarta spotte hij deze riksja-chauffeur die even uitblaast.

Publieksprijs: Dorien Mellaerts – Canada

Dorien maakte dit knappe beeld op groepsreis in Canada. Op de foto zie je Peyto Lake in Banff National Park.

Met dank aan onze sponsors

Zelf deelnemen aan onze wedstrijden?

Misschien is dit ook interessant voor jou?