Overslaan en naar de inhoud gaan

In het aanbod individuele reizen vind je heel wat kant-en-klare trips, maar wat je zeker moet doen is je reis personaliseren. Mogelijkheden genoeg en zo wordt je reis echt me-mo-ra-bel! Wanneer we samen je reis uitstippelen, vertel ons dan wat jij belangrijk vindt op reis zodat dit zeker deel uitmaakt van je programma.

Wil je comfortabele hotels ook wel eens afwisselen met glamping in een canvastent, een verblijf op een ranch of in een traditionele hogan of huifkar? Sure thing! Met ons uitgebreide gamma aan originele overnachtingen, maken we jouw vakantie helemaal top. 

Mag het al eens wat actiever? Weet dan, dat je in de buurt van de parken ook kan mountainbiken, kajakken, raften of paardrijden. Ook canyoning en spectaculaire tochten per 4x4 staan op jouw keuzemenu. In de steden valt ook heel wat te beleven: fietstochten, musea, boottochten, shows...  Plan je belangrijkste activiteiten reeds op voorhand, zo heb je zeker plaats en profiteer je doorgaans van een mooie korting.  

Excursies, activiteiten en origineel overnachten in de USA

Excursies, activiteiten en origineel overnachten in Canada

Contacteer onze Joker-reiskantoren

Een activiteit of speciale accommodatie voor ogen? Contacteer een Joker-reiskantoor in je buurt en we gaan voor je op zoek. Niet alleen onze eigen ervaringen en die van onze lokale partners zijn daarbij een uitstekende bron van inspiratie. Ook eerdere leuke ervaringen van reizigers die je voorgingen geven jouw reis dat ietsje meer.