Overslaan en naar de inhoud gaan

In het aanbod individuele reizen vind je heel wat kant-en-klare trips, maar wat je zeker moet doen is je reis personaliseren. Mogelijkheden genoeg en zo wordt je reis echt me-mo-ra-bel! Wanneer we samen je reis uitstippelen, vertel je ons dan ook best wat jij belangrijk vindt op reis zodat dit zeker deel uitmaakt van je programma. Mag het al eens wat actiever? Weet dan dat je in verschillende nationale parken naast wandelen ook kan mountainbiken, raften of paardrijden. Wil je comfortabele hotels ook wel eens afwisselen met glamping in een tipi of een verblijf op een ranch? Sure thing!

Joeri Delbaere, productmanager bij Joker
Iedere aanvraag behandelen we alsof het onze eigen reis zou zijn. Met de input die we van de klanten krijgen, zorgen we ervoor dat iedereen een unieke reiservaring beleeft!

Excursies, activiteiten en origineel overnachten in Canada

Excursies, activiteiten en origineel overnachten in de USA

In Southwest USA vind je de ene highlight na de andere. Het is dan ook een populaire bestemming, vooral in het hoogseizoen. Excursies die je absoluut niet wil missen, boek je daarom best op voorhand. Zeker doen:

  • Moab: rafting op de Colorado of mountainbiken 
  • Monument Valley: een Navajo-jeeptocht en een toch te paard
  • Grand Canyon: een helikoptervlucht
  • Los Angeles: Universal Studio's Hollywood, Disneyland of Knott's Berry Farm in Anaheim 
  • Page: Antelope Canyon, kajakken op Lake Powell en de White Pocket jeeptocht
  • San Francisco: Alcatraz natuurlijk en een fietstocht

Contacteer onze Joker-reiskantoren

Een activiteit of speciale accommodatie voor ogen? Contacteer een Joker-reiskantoor in je buurt en we gaan voor je op zoek. Niet alleen onze eigen ervaringen en die van onze lokale partners zijn daarbij een uitstekende bron van inspiratie. Ook eerdere leuke ervaringen van reizigers die je voorgingen geven jouw reis dat ietsje meer.