Overslaan en naar de inhoud gaan

Kleur eens buiten de lijntjes en kampeer op een fantastische locatie, vertoef op een authentieke ranch of overnacht in een luxueuze glamping-tent. Hieronder vind je enkele originele overnachtingsmogelijkheden in West-USA. 

Glamping in Zion

Geniet vanuit je Deluxe Tent met eigen badkamer van het imponerende zicht op Zion NP. Zie hoe de kliffen bij zonsondergang oplichten en hoe 's nachts het firmament bedekt wordt met duizenden fonkelende sterren.
 

Conestoga Wagon in Capitol Reef 

Waan je in een westernfilm met Capitol Reef als decor. Geniet van een gezellige avond aan het kampvuur en breng vervolgens de nacht door in één van deze verrassend ruime huifkarren.

Yurt in Escalante

Verblijf als een prins en prinses tussen de rode rotsen nabij het Grand Staircase - Escalante National Monument. Ga slapen onder een geweldige sterrenhemel en ontwaak met de geluiden van de vogels in de bomen.

Airstream in Escalante

Stap terug in de tijd en verblijf in een vintage Airstream. Deze gestroomlijnde caravan met zijn typische aluminium look is een Amerikaanse klassieker. Nog meer nostalgie? Kruip dan 's avonds in een Classic Car en kijk naar een oude film in de Drive-In.

Boomhut in Bryce Canyon

Kijk vanop je terras boven de boomtoppen uit op de oranje kleuren van het Bryce Canyon NP of relax in je loungestoelen naast het kampvuur. Honger van al dat moois? Reserveer dan een plaatsje in het op hetzelfde eigendom gelegen toprestaurant.

Adventure Glamping in Kanab

Droom weg in je glamping tent (met gedeeld sanitair) of je canvas cabin (met eigen sanitair) in een afgelegen canyon in Kanab. Profiteer ten volle van je tijd op deze unieke plek en trek op avontuur: via ferrata, canyoneering, een zandbuggytocht, een paardrit... aan jou de keuze.  

Tiny House in de buurt van Zion NP

Laat je charmeren door de inrichting van deze kleine huisjes. Elk huisje werd met passie en oog voor design omgebouwd door de eigenaars. Steek 's avonds een vuurtje aan op je terras en verwarm je hart.

Hogan in Monument Valley  

Ervaar hoe de Navajo vroeger leefden en spendeer de nacht op een matje in een traditionele Hogan zonder sanitair. Jeeptocht, avondmaal en ontbijt zijn inbegrepen.

Guest Ranch nabij Arches & Canyonlands

Geniet van een luxueus verblijf in een ranch resort aan de oevers van de Colorado. Ga paardrijden in een magnifiek kader, relax aan het zwembad en ontdek de geneugten van het farm-to-table restaurant 

Tent Cabin in Yosemite

Slaap in het hart van Yosemite Valley. Lakens, dekens en handdoeken liggen voor je klaar in dit idyllisch gelegen tentenkamp met gedeeld sanitair en zwembad.
 

Dude Ranch nabij Grand Teton NP

Ga op pad met echte cowboys en leer de knepen van hun vak. Blijf zeker meer dan één nacht om optimaal te genieten van de inbegrepen maaltijden en activiteiten zoals paardrijden en lassowerpen.