Overslaan en naar de inhoud gaan

Kleur eens buiten de lijntjes en kampeer op een fantastische locatie, vertoef op een authentieke ranch of overnacht in een luxueuze glamping-tent. Hieronder vind je enkele originele overnachtingsmogelijkheden in West-USA. 

Glamping in Zion

Kies een klassieke Safari Tent met gedeeld sanitair of een Deluxe Tent met eigen badkamer voor jouw glamping-ervaring  tussen de imponerende kliffen van Zion NP.
 

Tent Cabin in Yosemite

Slaap in het hart van Yosemite Valley. Lakens, dekens en handdoeken liggen voor je klaar in dit idyllisch gelegen tentenkamp met gedeeld sanitair en zwembad.
 

Hogan in Monument Valley  

Ervaar hoe de Navajo vroeger leefden en spendeer de nacht op een matje in een traditionele Hogan zonder sanitair. Jeeptocht, avondmaal en ontbijt zijn inbegrepen.

Conestoga Wagon in Capitol Reef 

Waan je in een westernfilm met Capitol Reef als decor. Geniet van een gezellige avond aan het kampvuur en breng vervolgens de nacht door in één van deze verrassend ruime huifkarren.

Ranch nabij Bryce Canyon

Ga op pad met echte cowboys en leer de knepen van hun vak. Blijf zeker meer dan één nacht om optimaal te genieten van de inbegrepen maaltijden en activiteiten zoals paardrijden en lassowerpen