Overslaan en naar de inhoud gaan

Voeg een uniek verblijf toe aan je Roadtrip, pal in de West-Canadese natuur, te midden van beren, beloega’s en andere dieren. Van een indrukwekkende drijvende lodge in één van de prachtige baaien tot een rustieke ranchervaring in de weidse valleien.

Knight Inlet Lodge

In de drijvende Knight Inlet Lodge verblijf je, letterlijk, in de afgelegen wildernis van West-Canada. Grizzlyberen zijn dol op dit gebied. Je trekt er dan ook meermaals op uit om deze machtige dieren te observeren. Verder spot je ook walvissen en ander wildlife in de regio. Hoe lang je in deze lodge, die je enkel per watervliegtuig kan bereiken, verblijft, kies je zelf: van twee tot wel zes nachten.

Lees hier alle details

Sundance Guest Ranch

Giddyup! Verblijf voor minstens 2 nachten in deze Guest Ranch en geniet van de vele faciliteiten die hier aangeboden worden. Met een kudde van 80 paarden is dit dé excursie die je hier gedaan moet hebben, maar buiten paardrijden kan je jezelf uitleven tijdens een wedstrijdje tennis of volleybal, relax aan het zwembad of verken de regio via de vele hiking trails. Ze hebben zelfs een aparte game room speciaal voor kinderen! 

Lees hier alle details

Klahoose Wilderness Resort

Ga vanaf de Sunshine Coast op zoek naar grizzlyberen, wandel door een oeroud bos van rode cederbomen en kajak tussen de bruinvissen in Desolation Sound. Luister naar de verhalen van de Klahoose First Nations en laat je ontroeren door het ritme van hun trommels. Kies voor een verblijf van drie of vier nachten.

Lees hier alle details

Lazy Bear Lodge

Combineer twee nachten in Winnipeg (Manitoba) met vier nachten in de Lazy Bear Lodge aan de Hudsonbaai, waar je ijsberen kan observeren in hun natuurlijke omgeving. Met de boot ga je op zoek naar beloega’s (witte walvissen).

Lees hier alle details

Echo Valley Ranch

Trek er met een gids op uit, of ga voor pure ontspanning in (de spa van) deze luxueuze ranch. En waarom geen rit op een paard of een partij boogschieten? Elke avond geniet je van de rust en stilte onder een schitterende sterrenhemel.

Lees hier alle details

Meer Canada?

Krijg je maar niet genoeg van Canada? Bekijk dan zeker ook onze individuele programma's. Meer excursies en activiteiten vind je op de overzichtspagina 'Excursies en activiteiten in West-Canada'.

Empty