Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij Joker bieden we tal van reizen naar Florida aan die je met je eigen gezelschap kan doen. Deze reizen zijn zorgvuldig door onze experts samengesteld en je kan ze bovendien personaliseren met excursies. Dolfijnen of alligators spotten, kajakken in de Everglades, een pretpark in Orlando of een uitstap naar het Kennedy Space Center? Wat ons betreft allemaal must-do's als je in Florida bent! Je boekt deze excursies samen bij je individuele reis. Je doet dit best ruime tijd op voorhand. Dan heb je gegarandeerd nog plaats! 

Niet te missen in Florida

Dieren spotten in Florida

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty