Overslaan en naar de inhoud gaan

Heb je een reis naar de Big Apple in het vooruitzicht? Bij Joker kan je terecht voor een citytrip naar New York City, een combinatie New York City, Boston, Washington DC, een rondreis in New England, enz. Al deze reizen zijn zorgvuldig door onze experts samengesteld en je kan ze aanvullen met de nodige activiteiten. 

Met de fiets door Manhattan, over de Brooklyn Bridge en door Central Park is de laatste jaren een must-do geworden in New York City. Ook voor de klassiekers kan je bij ons terecht, zoals een ticketje voor een Broadway Show, een voordeelpas voor één van de zovele attracties, een bezoek aan Ellis Island en Liberty Island of een ticket voor de hoogste verdieping van één van de wolkenkrabbers. Boek je activiteiten ruim op voorhand, dan heb je gegarandeerd nog plaats! 

Niet te missen in New York City

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!