Overslaan en naar de inhoud gaan

Kleur eens buiten de lijntjes en kampeer in een luxueuze tipi tent, verblijf op een authentieke ranch of overnacht in een vintage trailer. Hieronder vind je enkele originele overnachtingsmogelijkheden in Texas.

Ranch in Graham

Val voor de unieke charme van het ranchverblijf in de North Texas Hills. Laat de cowboy in jezelf los tijdens een ritje te paard of relax gewoon in de jacuzzi en infinity pool.

Cabins in Palo Duro Canyon

Geniet van de prachtige zichten op Palo Duro Canyon vanuit het comfort van je eigen cabin. Kook een heerlijk Tex Mex gerechtje in de goed uitgeruste keuken en geniet van de ondergaande zon met een lekker glaasje wijn in de hand. 

Vintage Trailer nabij Davis Mountains

Laat de hipster in je los op deze leuke camping. Zit op de porch van je kleurrijke trailer of kies voor 1 van de glampingtenten of yurts. De losse sfeer is ideaal om met de andere gasten kennis te maken en reisverhalen te delen.    

Tipi nabij Big Bend National Park

Ontdek Big Bend vanuit een funky glamping resort aan de rand van het park. Naast romantische tipi's heeft dit resort ook bubbeltenten, lotustenten en casita's.     

Ranch in Bandera

Spendeer 1 of meerdere nachten in een ranch in Bandera, the cowboy capital of the world. Geniet van een cowboy ontbijt of BBQ tussen de weilanden en leer de Texas Two Step tijdens een cursus linedancen.   

Treinwagon in Fredericksburg

Reis terug in de tijd en logeer in stijl in een omgebouwde Pullman treinwagon uit 1894. Geniet van een drankje in de statige zitruimtes en herbeleef een stukje treingeschiedenis, want President Theodore Roosevelt sliep ooit in deze wagon.

Wil je een originele overnachting boeken?

Deze accomodaties kan je boeken bij een individuele reis van Joker. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen.

Contacteer je Joker-reiskantoor voor een voorstel dat bij je reisplannen past >>

Empty