Overslaan en naar de inhoud gaan

Van budgetvriendelijke hotels tot de indrukwekkende Fairmonts in de steden, van charmante herbergen tot luxelodges met een heerlijke spa in het midden van de natuur. Oost-canada heeft het allemaal, maar het kan nog origineler.

Luxetent of chalet (SÉPAQ) 

Verblijf in het hart van de nationale parken van de provincie Québec. Kies voor een volledig uitgeruste tent met kleine keuken of een stoere chalet met eigen sanitair. Ideaal voor families.

Tipi in Lac Éduard  

Vaar met een bootje naar je traditionele tipitent aan de oever van een rivier in het hart van de Haute-Mauricie. Laat je verwarmen door een knisperend vuurtje en de oneindige sterrenhemel.

Pionierstent in Saint-Félicien 

Trek er met een natuurgids op uit om zwarte beren en elanden te spotten in het wildpark van de zoo Saint Félicien. Kanotocht, behindthe-scenes-tour, bedlinnen en drie maaltijden zijn inbegrepen.

Boomhut aan de Saguenayfjord 

Speur naar wildlife vanop je balkon en slaap in een knus bed hoog tussen de bomen. Blijf ‘s morgens lekker liggen tot het ontbijt wordt geleverd aan je boomhut.

Vuurtoren in Rivière du Loup  

Spendeer een nacht in een traditionele vuurtoren op een afgelegen eiland in het midden van de Saint Lawrence River. Proef van de lokale specialiteiten tijdens het avondeten en de brunch (inclusief).
 

Meer Canada?

Krijg je maar niet genoeg van Canada? Bekijk dan zeker ook onze individuele programma's. Meer excursies en activiteiten vind je op de overzichtspagina 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'.