Overslaan en naar de inhoud gaan

Duik ’s avonds de lakens in van je originele overnachtingsplaats. Van historische B&B’s, krakende boomhutten, knusse glampingtenten tot luxueuze cabins op het water… het Diepe Zuiden heeft het allemaal.                   

Glamping in Great Smoky Mountains

Beleef de natuur nog intenser vanuit je luxueuze glamping tent in het hartje van de Smoky Mountains. Koelt het ’s avonds wat af? Steek dan je houtkachel aan of kruip wat dichter bij elkaar. Romantiek verzekerd.

Chalet in Great Smoky Mountains

Reis je met een grote familie? Overweeg dan een rustieke chalet met meerdere kamers, een goed uitgeruste keuken en een bubbelbad op het terras met een fenomenaal uitzicht op de omgeving. 

Bubbeltent in Red River Gorge

Klim via een hoogteparcours naar je eigen bubbeltent (dome) in de toppen van de bomen. Kijk vanuit je comfortabele bed of vanop een gigantische hangmat hoe de sterren het firmament overnemen.

Boomhut in Red River Gorge

Wat dacht je van een stoere boomhut. Slaap op dezelfde hoogte waar vogels, eekhoorns en superschattige chipmunks hun thuis hebben. Wie reist met kinderen zal zeker scoren met enkele nachten in deze originele accommodatie.

Shack in Clarksdale en Greenwood

Slaap midden in de katoenvelden in een originele shack. Alles kraakt en piept in deze houten barakken met platen dak, maar de beleving is écht uniek. Droom weg in je schommelstoel op je overdekte porch en pas je aan het ritme van het Zuiden aan.

Bed & Breakfast in Vicksburg en Natchez

Verblijf in de steden Vicksburg en Natchez in historische panden die omgevormd werden tot B&B. Hier geniet je van de zorgvuldig gedecoreerde kamers en het gezellige ontbijt.

Huisboot in de Atchafalaya Basin

Slaap zoals de cajun tussen de alligators en de cypressen in de Atchafalaya Basin. Huur samen met je huisboot een kano en trek er met zonsondergang en zonsopgang op uit om vogels te spotten.

Oak Alley Plantation aan de Mississippi

Spendeer een nacht op de Oak Alley Plantation aan de oevers van de Mississippi. De fotogenieke oprit van dit bekende plantagehuis is omzoomt met oude eiken vol Spaans mos. Vanaf 17:00 als alle dagjesmensen zijn verdwenen heb je als gast de Oak Alley voor jou alleen. Na een heerlijke nacht in de smaakvol ingerichte cottages met Tempur-matrassen smaken de beignets en Pan Perdue van het ontbijt extra zoet.       

Canou & glamp in Fontainebleau State Park

Huur een kano en peddel naar je glampingtent aan de oevers van Lake Pontchartrain. Geniet met zijn tweetjes van je private strand en spot verschillende vogelsoorten vanuit je houten Adirondack-stoelen.     

Cottage in Gulf State Park

Op zoek naar een unieke ervaring aan de Golfkust van Alabama. Boek dan enkele nachten in de Eagle Cottages aan het Gulf State Park. Deze prachtige cabins met zicht op Shelby Lakes werden onlangs gebouwd met de schadevergoeding die BP moest betalen na de ontploffing van hun boorput Deepwater Horizon. Alles staat hier in het teken van duurzaamheid: de gebruikte materialen, het lokale personeel, de eco-vriendelijke activiteiten,…     

Wil je een originele overnachting boeken? 

Deze accomodaties kan je boeken bij een individuele reis van Joker. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. 

Contacteer je Joker-reiskantoor voor een voorstel dat bij je reisplannen past >>