Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze 8-daagse reis combineert twee Canarische eilanden. We verkennen eerst het groene, vruchtbare noorden van Tenerife en reizen daarna vanaf Los Christianos met de boot naar naar La Gomera.  La Gomera is een rustig eiland met ruwe berglandschappen en authentieke laurierbossen.  Daarna keer je terug naar Tenerife en verken je het vulkanische binnenland om te eindigen aan de kust.  Tijdens de reis verken je 2 prachtige nationale parken, geniet je van vulkanische landschappen en schitterende vegetaties

Voor dit programma werken wij samen met een gespecialiseerde partner (IM).

De hoogtepunten van deze reis

Garajonay - Pixabay

De weelderige vegetatie in het Garajonay Nationaal Park

Mirador Abrante - Imagine

Prachtige uitzichten vanaf de Mirador de Abrante

Teide Nationaal Park - Pixabay

Het vulkanische landschap van het Teide Nationaal Park

Programma

Programma

A Dag 1
Aankomst op Tenerife

Ophalen van de huurwagen op de luchthaven van Tenerife Zuid. Traject naar het noorden van het eiland gekend voor zijn pittoreske dorpjes, mooie baaien, prachtige natuurlijke landschappen en bergen. Overnachting in Hotel Rural Casablanca*** in Los Realejos.

B Dag 2
Ferry naar La Gomera

Na het ontbijt, traject naar Los Cristianos, de haven van waaruit je met de ferry naar San Sebastian vaart op het eiland La Gomera. Traject naar Playa de Santiago voor je overnachting in hotel Jardin Tecina****.

C Dag 3
Garajonay Nationaal Park

Na het ontbijt, bezoek aan het vulkanisch eiland La Gomera. Het Nationaal Park Garajonay heeft het grootste laurierbomenbos ter wereld en je kunt er mooie wandelingen maken in dit schitterend natuurlandschap. Overnachting in Jardin Tecina****.

D Dag 4
Verdere verkenning van La Gomera
Dag 4 km

Bezoek zeker ook het uitkijkpunt 'Mirador de Abrante' gelegen in het noorden van La Gomera. Je zweeft er als het ware over de klif vanop een indrukwekkende glazen constructie. Ook boottochten om walvissen en dolfijnen te spotten zijn populair op La Gomera. Overnachting in Jardin Tecina****.

E Dag 5
Terug naar Tenerife

Na het ontbijt, traject naar de haven voor je overtocht naar Los Cristianos. Traject naar Hotel H10 Costa Adeje Palace**** in het nabijgelegen Costa Adeje. Diner en overnachting.

F Dag 6
Teide Nationaal Park

Na het ontbijt, individuele uitstap naar Nationaal Park Teide met zijn indrukwekkende vulkaanlandschap en de Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje. Diner en overnachting in Hotel H10 Costa Adeje Palace****.

G Dag 7
Costa Adeje

Na het ontbijt kan je genieten van je aatste dag op Tenerife. Diner en overnachting in Hotel H10 Costa Adeje Palace****.

H Dag 8
Terug naar huis

Traject naar Tenerife Zuid. Afleveren van de huurwagen op de luchthaven

Hotels

Info

Meer info over de hotels vind je naast Prijzen, bij "Bijkomende informatie". Voor meer info kan je steeds terecht bij je Joker-reisexpert. Getoonde hotelfoto’s zijn louter ter illustratie. In een persoonlijke offerte stellen we per nacht concrete hotels voor. 

Prijzen

Voor vliegbestemmingen: internationale vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld onder "Inbegrepen in de basisprijs". Je Joker-reiskantoor gaat graag de beschikbaarheid van de voordeligste vlucht voor je na.

Opgelet: onderstaande prijzen zijn per persoon (op basis van meerdere samenreizende personen). 

Opties

Algemene opties
Laat Joker je een vluchtvoorstel doenPrijs op aanvraag

* Kinderen die bij vertrek maximum jaar zijn, reizen aan kindertarief als ze een kamer delen met minstens 2 volwassenen en als deze kamer beschikt over voldoende bedden. Reis je met meer dan twee kinderen, dan berekenen we de kostprijs in een offerte op maat.

Inbegrepen in de basisprijs

 • 1 overnachting in Rural Casablanca*** in een dubbele kamer met ontbijt
 • 3 overnachtingen in Jardin Tecina**** in een dubbele kamer met ontbijt
 • 3 overnachtingen in H10 Costa Adeje Palace**** in een dubbele kamer in half pension.
 • Ferrytickets voor 2 personen met huurwagen van Tenerife naar La Gomera en terug.

Niet inbegrepen

 • Vlucht.
 • Huurwagen
 • Overige maaltijden
 • Toegansgelden, excursies
 • Annulatie- en/of reisbijstandsverzekering

Promo

Vroegboekvoordeel: Je krijgt een kwaliteitsvolle dagrugzak van het outdoormerk Vaude als je een individuele reis van Joker boekt 6 maanden voor afreis. Bekijk de voorwaarden

Ook voor gezinnen?

Wil je deze reis samen met je gezin doen? De meeste programma’s kunnen we aanpassen voor gezinnen met jonge kinderen of tieners. Vraag een offerte aan speciaal voor jouw gezin en laat ons een gezinsreis uitstippelen waar jullie met z’n allen enórm naar zullen uitkijken!

Wat je moet weten over deze reis

Over deze reisformule

Reizen met Joker, dat is

 • méér beleven, durven en doen
 • op een duurzame manier
 • met een reisexpert die je reis ter harte neemt
 • om via onze contacten thuis te komen in de wereld
 • en als een betere versie van jezelf terug te keren

Reistips

Andere individuele reizen die je kunnen interesseren